Zeysin Turizm ve Seyahat Acentası: Van 2.'si oldu. Halkın Gönlünde Taht Kurdu.

TAKİP ET

Van'ın Maraş caddesinde hizmet veren Zeysin Turizm ve Seyahat Acentası 2019 yılın da yine güven veren halkın gönlünde yer edinen Zeysin Turizm ve Seyahat Acentası Profesyonel uluslararası hizmet vermektedir.

Zeysin Turizm ve Seyahat Acentası Sahibi Engin Han kendilerini şöyle tanıttılar.

Zeysin Turizm ve Seyahat Acentası 1998 yılında Van ilinde kurulmuş olup, Turizm Bakanlığı denetiminde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne (TURSAB) bağlı A Grubu Seyahat Acentası belgesine sahiptir. Faaliyetlerimiz arasında, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere uçak biletleri Sodes,kültür, doğa ve özel ilgi turları, otel ve tatil köyü rezervasyonları, vize işlemleri, seyahat sigortası, transfer hizmetleri, araç kiralama hizmeti, kongre, seminer, bayi toplantı organizasyonları ve uçak bileti satışları bulunmaktadır. 

Şubelerimiz HAKKARİ/Yüksekova Ve HAKKARİ/Şemdinli olarak hizmet vermekteyiz

Uluslar arası iş birliği yaptığımız firmalarımız mevcut . Dünya'nın heryerine tur, tatil ve uçak bileti rezervsyonları yapılmaktadır.

MİSYON/VİZYONUMUZ

Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken ilkemiz; kaliteli ve dürüst hizmet, amacımız ise mutlak müşteri memnuniyetidir. Konularında eğitimli ve deneyimli tüm personelimiz, çalışmalarında siz müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmeyi amaçlamaktadır dedi.