Zahir Kandaşoğlu ve Beraberindeki Heyetle; Gürpınar ve Başkale ilçerini ziyaret etti...

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) adayı ve Doğu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve beraberinde'ki heyetle, Van'ın Gürpınar ve Başkale İlçelerini ziyaret ederek Tüccar ve Esnafın sorunlarını dinledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) adayı ve Doğu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve beraberinde'ki heyetle Van iline bağlı Gürpınar ve Başkale ilçelerine çıkarma yaparak Esnaf ve Tüccarın sorun sıkıntılarını yerinde dinledi. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) adayı ve Doğu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve beraberinde'ki heyetle ilk ziyaret Van iline bağlı Gürpınar ilçesinde gerçekleşti. Yapılan Esnaf ve Tüccar ziyareti Gürpınar ilçesinde halkın, Esnafın ve Tüccarın yoğun katılımıyla verilen kahvaltıda bir araya gelindi. Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) adayı ve Doğu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu; öncelikle yoğun bir kalabalık ile karşılandığını dile getirirken Gürpınar Esnaf ve Tüccarına Şükranlarını sundu, Kandaşoğlu Kahvaltıda bir araya geldiği Esnaf ve Tüccar ile uzun uzun konuşarak sorun sıkıntıları dinleyip not aldı. Başkan Aadayı Kandaşoğlu Kahvaltı sonrası Gürpınar ilçe merkezini gezerek Esnaf ve Tüccarın iş yerini ziyaret etti. 

Ardından Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) adayı ve Doğu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve beraberinde'ki heyetle Van iline bağlı Başkale ilçesine giderek orada büyük sevgi ve kalabalıkla karşılandı. Başkale Esnaf ve Türccarı Başkan Adayı Kandaşoğlu ve beraberindeki heyeti ne büyük ilgi alaka göstererek verilen Öğlen yemeğinde bir araya geldiler. Başkale Esnafı ve Tüccarı Başkale ilçesinin sorun sıkıntılarını Başkan Adayı Kandaşoğlu'na anlatarak bir an önce çözüm istediler. Esnaf ve Tüccar Başkale'nin hayata terk edilmesi ve çok zor şartlar altında yaşama mücadelesi verdiklerini anlatarak Yetkililerin bir an önce kendilerine sahip çıkması ve ekonomiksel anlamda destek vermesini beklediklerini ifade ettiler. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) adayı ve Doğu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve beraberinde'ki heyetle verilen yemek sonrası İlçe Esnaf ve Tüccarın iş yerlerini ziyaret ederek birebir derlerini dinledi. Kandaşoğlu; sorunların gidermesi için düşünce, fikir, görüş ne olursa olsun İlimizin ve İlçelerimizin kalkınması için el birliği ile çalışmamız gerekir diyerek Esnaf ve Tüccarın desteğini istedi. Kandaşoğlu ilçe ziyaretlerinin büyük bir kısmını bitirerek Halk, Esnaf ve Tüccarımızla her zaman bir araya geleceğiz ve ben bu Van ilinin sevdalısı hizmetkarı olarak canımla başımla çalışmaya devam edeceğim sözlerini kullanarak yapılan ilçe ziyaretleri sona erdi. 

 

Grüpınar ve Başkale  ilçe gezilerin'de karaler..