VİŞAD' önemli kararlar aldı...

TAKİP ET

Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) Bak hele bak Yusuf konak Kahvaltı salonunda dernek yönetimi ile bir araya gelerek önemli konular konuşuldu.

Van İş Adamları Derneği (VİŞAD)  yönetim kurulu başkanı Ayhan Işık ve yönetimi ile bugün bir araya gelerek Van adına yapılacak sosyal ve iş sektörü hakkında çeşitli konular ele alındı. Yapılan toplantıda Van İş Adamları Derneği (VİŞAD)  yönetim kurulu Tüccar ve Esnafın sorun sıkıntılarını masaya yatırdı, Çözüm için gerek siyasi, resmi kurum amirleri ve Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya gelmeyi planlayarak Van için önemli adımlar atacaklarını dile getirdiler.

Daha sonra Van'da Ajans Asya Fuarcılık tarafından düzenlenen 'İkinci Van Mobilya Fuarı'nı zziyaret edilid. Öncelikle Ajans Asya Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Süleyman Güler'i makamında ziyaret eden Vişad yönetim kulu başkanı Ayhan Işık ve Yönetim kuluru Üyesi Ercan Özkaçmaz ile Van adına yapılan her türlü faaliyetlerİ destekleyeceklerini dile getirirken hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Daha sonra Mobilya fuarını gezen Başkan Işık ve Özkaçmaz Esnaf ve Tüccarla bir araya gelerek pandemi sürecinde yaşanan Esnaf ve Tüccarın sorun sıkıntılarını dinleyerek çeşitli konular ile iligili çalışmalar yapacaklarını dile getirdiler

.