Vanlı 5 kardeş arasında kavga! 1 ölü

TAKİP ET

Van'dan Bilecik'e inşaata çalışmak için giden 5 erkek kardeş arasında, bilinmeyen nedenle kavga yaşandı. Kavga sırasında ağır yaralanan 30 yaşındaki kardeş, hayatını kaybetti.

Bilecik'te yaşayan 5 kardeşin arasında çıkan tartışmada kan aktı. Van'dan, inşaatta çalışmak için Bilecik'e gelen kardeşler Azat S., (28), Yunus S. (32), Abdulmelik S. (24), Fırat S., (19) ve Baran S. (30), gece yarısı İsmetpaşa Mahallesi Hilaliahmer Sokak’ta henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Kardeşler arasında çıkan arbedede Baran S., ağır yaralandı.

 

Müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

 

Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Baran S., ambulansla Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Durumu ağır olan Baran S., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

4 kardeşi adliyeye sevk edildi

 

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince olay yerinde Baran S.’nin 4 kardeşi de gözaltına alındı. Geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınan kardeşler, Azat S., Yunus S., Abdulmelik S. ve Fırat S., Bilecik Adliye Sarayı’na sevk edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. İHA

Kavga ölü kardeş Van Van Taraf Gazetesi Asayiş Bilecik