Van'lı Genç İş Adamı Metin Elasan Van adına bir başarıya daha imza attı.

TAKİP ET

Elektrik sektörünün yenilikçi markası Ferled, bayileri ile Türkiye çapında müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Ferled son olarak Van'da yeni bayisini açtı.

Elektrik sektörünün yenilikçi markası Ferled, bayileri ile Türkiye çapında müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Ferled son olarak Van'da yeni bayisini açtı. 

Bir kahvaltı salonunda Van'ın önde gelen elektrik sektörleründen 90 kişi ile birayaya gelen Ferled Doğu anadolu bölge distribitörü Metin Elasan '' Ferled bölgeden çıkan bir firmadır,yani yabancı değil bölge insanımızdan olan bir firmadır. Gaziantep ve İstanbul'da faaliyet göstermektedir yaklaşık olarak 200 insanımıza istihdam etmektedir.Ferled'in en büyük özelliği ayrı bir ARGE ekibinin olması hergeçen gün çağımıza günümüze teknolojiye uygun ürünlerin sürekli araştırılıp geliştirilmesi için farklı bir ekip kurmasıyla günümüz şartlarına uyan teknolojiye uyabilecek ürünlerin sürekli yenilenebilmesi için çalışma gösteren bir firmadır. Tamamı yerli olan ürünlerimiz İstanbul'da üretilmektedir. Tüm ürünlerimiz garantilidir, koşulsuz bahanesiz birebir değişimimiz vardır. Şuan piyasadaki en iyi markalar ile yarışıyoruz çünkü biz en iyiyi olduğumuzu iddia ediyoruz. Bunu laf ile değil kalitemizle ürünlerimizin kalitesiyle müşterilerimizden bayilerimizden gelen olumlu görüşmelerden bunu biliyoruz.Örnek vermek gerekirse bazı müşterilerimizle görüştüğümüzde diğer firmalardan 100 adet üründen 10 adet iade geliyorsa bizde 2 tane iade geliyor, buda ya enerjini dengeli gelmemesinden ve yahut kullanıcı hatasından kaynaklanıyordur, ürünlerimiz kalitelidir hepinizin kullanmasını tavsiye ediyorum inşallah hep beraber daha iyi daha güzel yerlere geleceğiz. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim'' diye konuştu. 

Vandaki ana bayilerimizden Erenoğulları Elektrik ve taş-pa elektrik yönetim kurulu başkanları murat taşkıran ve Abdurrahman Eren '' Ferled ailesine ve Metin Elasan bey'e bizleri davet ettikleri için teşekkür ederek.Biraraya gelen meslektaşlarımıza arkadaşlarımıza büyüklerimize de hoş geldiniz diyoruz.İnşallah bu tür etkinliklerin zaman zaman tekrar etmesini diğer firmalar tarafından desteklenmesini istiyoruz. Bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz, bizleri kırmadığınız için hepinize teşekkür ederim hoşgeldiniz'' dediler. 

Yapılan kahvaltının ardından ikram hediye ve toplu fotoğraf çekiminden sonra bayi tanıtımı son buldu.