Van Gelecek Partisi Tuşba İlçe Kongresinde Davutoğlu Halka seslendi…

TAKİP ET

Tuşba İlçesinin 1. Olağan Kongresine katılan Adana İl Başkanı Kenan Akkaya, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, İlçe başkanları, ilçe kadın kolları İl Yönetim ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık şunlara deyindi. Karabıyık, ‘’İnanın çok güçlü bir şekilde teşkilatlanıyoruz, onarlın tüm baskılarına rağmen cesur ve korkusuz bir şekilde var olduğumuzu belirtmek isterim. Biz her zaman olduğu gibi yarın dahi seçim olursa buna hazır bir parti olduğumuzu belirtmek isterim’’ dedi.



Daha sonra Tele konferans ile canlı bağlantıya katılan Eski Başbakan ve Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kongrede bulunan Halka seslenerek şunları dile getirdi.

Davutoğlu ‘’Van’a selam olsun Van ili benim için önem teşkil ediyor. Yeni Seçilen kurucu Tuşba İlçemizin Başkanı Mesut Bedir ve Kadın kollarımızın Başkanı İpek Öztaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum dedi. Daha sonra 22 Ağustos ta yapılması beklenen Van Gelecek Partisi İl Kongresine katılacağım diyerek sizlerle kucaklaşmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.



Ardından söz hakkı alan Tuşba ilçe başkanı Mesut Bedir şunları dedi. Bedir; ‘’ Biz gelecek ailesi olarak bir çınar gibi Türkiye’ye nefes olmaya geliyoruz. Susmaya değil konuşmaya oturmaya değil, çalışmaya sahipsiz kalmış serhat kentimize geleceğimizin, gençliğimizin yarınlara umutla taşımaya geliyoruz’’ dedi. Daha sonra



Tuşba Kadın kolları başkanı İpek Özkaş ise şunları dile getirdi. Özkaş ‘’ Kadınlarımızın siyasette önemli bir yeri vardır. Gelecek Partisi Olarak kadınlarımıza çok önem veririz. Kadınlarımızın bu hayattaki başarıları küçümsenemeyecek kadar basit değildir. Kimseyi ayırt etmeksizin bütünleştirici bir yapı ile üslubumuzuda koruyarak bu sahada yer alacağız”.dedi. Kongre Son olarak verilen ikramlarla sonlandırıldı.

Haber: Aydeniz Temel

Foto: Abdulrahim Yeşilağaç