Van'da Yöresel Ürünler Fuarı açıldı

TAKİP ET

8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, İpekyolu Expo Fuarcılık A.Ş. tarafından Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

Fuarın açılışına Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VANESOB) Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge, İpekyolu Expo Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, KOSGEB Müdürü Bilal Emre Yörük, S.S. Tuşba Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Başkanı Cemre Soysal ve çok sayıda STK temsilcileri katıldı. Protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi. Kısa bir konuşma yapan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, “fuarın başarılı geçmesi ve hayırlara vesile olması” temennisinde bulundu.

 

Standlar gezildi

Kurdele kesimi ardından protokol stantları dolaşarak, ürünler hakkında stant görevlileriyle sohbet etti ve yiyecek ürünlerinden tattı. “Beklenti haline gelen bir fuar” Fuara ilişkin bilgi veren İpekyolu Expo Fuarcılık A.Ş. Fuar Koordinatörü Veysi Uygun, “Bugün artık geleneksel hale gelen Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarımızın 8’incisini gerçekleştirdik. Pandemi sürecinde bile ara vermedik. Van’da da artık beklenti haline gelen bir fuar, çok rağbet gören, çok katılımcısı ve ziyaretçisi olan bir fuar..” dedi.

Van Fuar Hediyelik Eşya Ürünler