Van'da ŞEHRİ-VAN et lokantası gerçekleştirilen görkemli bir açılışla hizmete başladı

TAKİP ET

Van'ın Sihke Caddesi Ulu Camii altında Şehri-Van et lokantası , düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Van'da son zamanlarda yeme içme sektöründe bir yeni daha eklendi. Şehri -Van Et lokantası 2. şubesinin açılışı yapıldı. Açılışa Hakların Demokrasi Partisi ( HDP) Van il eş başkanı Handan Karakoyun ve partililer, Vatso Yönetim kurulu başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van şoförler ve otomobilciler odası başkanı Emin Tuğrul, Van Lokantacılar fırıncılar ve pastacilar Odası başkanı Sabri Işık, Gevdan aşiret resilerinden Şehmuz Işık çok sayıda İş İnsanı ve halk katıldı. 

Açılış kurdelesini kesen bürokrasi Şehri -Van sahibi İskan Işık beye hayırlı olsun dileklerinde bulundular.  Kurdelesinin sonunda kısa bir açıklama yapan Vatso Yönetim kurulu başkanı Zahir Kandaşoğlu " İkimizde böylesi iş yerlerinin açılması ve istihdam sağlaması bu zor şartlarda büyük bir başarıdır, bu girişimde bulunan Sevgili iş İnsani İskan Işık beye teşekkür ederim dedi. Daha sonra açılış konuşması yapan Hakların Demokrasi Partisi ( HDP) Van il eş başkanı Handan Karakoyun ise, Kürtçe sözlerini şöyle dile getirdi. Ülkede yaşanan ekonomi krize karşı ilimizde hala halkımıza hizmet vermek amaçlı girişimlerde bulunan emekçi iş verene teşekkür ederim. Aynı zamanda bu tür iş yerinin ilimize ve ekonomiye büyük katkı sağlamakta olup aynı zamanda işsizliğin önünü de azda olsa kesmektedir ded.  

Şehri -Van Et lokantası sahibi İş İnsanı İskan Işık ise davete icabet eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum, bizleri bu günümüzde yanlız bırakmayan değerli siyasiler iş dünyasının önemli iş insanlarına ve sivil toplum örgütlerine şükranlarımı sunuyorum ded.

Van Taraf Gazetesi Van Haber

Abdulrahim Yeşilağaç 

Abdulrahim Yeşilağaç Zahir Kandaşoğlu Handan Karakoyun Sabri Işık İskan Işık Şehmuz Işık Emin Tuğrul Van