Van'da Sağlık Çalışanları Tek Ses Tek Yürek Oldular

TAKİP ET

Van'da Sağlık çalışanlar sağlık için çalıp söyledi

Zor şartlar altında çalışan Van’daki sağlık çalışanları koronavirüsle mücadelenin yanı sıra yeri geldiğinde anlamlı projelerde imza atıyorlar.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de Covid-19 hastalığıyla mücadele etmektedir. Bu anlamda her zaman çalışan ve canlarını hiçe sayan sağlık çalışanlarımız ön safhada yer almıştır. Van’da ise sağlık çalışanlarımız fedakârca mücadele veren sağlık personelleri için hem motive olmak hem de moral vermek için tek ses tek yürek oldular.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi (VEAH) sağlık çalışanları tarafından “Sağlık için çal, söyle” projesi organize edildi. Başhekim Yardımcısı Oktay Özarslan’ın organizatörlüğünde bir araya gelen sağlık çalışanları Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü seslendirdi. Yürekleri ısıtan sesleri ile bir araya gelen sağlık personelleri virüs sürecide yaşamını yitiren sağlık çalışanları anısına, Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü seslendirdiler.

Yayınladıkları videoyla Van halkının gönlüne taht kurdular. Sağlık personeli olmak ciddi bir görevidir. Hayat kurtaran sağlık çalışanlarımıza her zaman saygı göstermeliyiz.