VAN DA İLK VE TEK RUMELİ FASIL AÇILDI...

TAKİP ET

Türkiye ve Van ekonomisinin kötü olması ve Ekonomiye istihdam sağlamak amaçlı Van ilinde Eşi benzeri olmayan ilk ve tek Rumeli Fasıl açıldı...

VanTarafGazetesi - Rumeli Fasıl Van ilinde ilk ve tek... Rumeli Fasıl genelde Batıda meşhur olup ve nam salmaktadır. Van Rumeli Fasıl Van ili ve cevresinde ilk olup Huzur, Güven,Lezzis eşsiz tadlarıyla hizmet sunmaktadır. 

Vanlı Genç İş Adamları Rumeli Fasıl İşletme Sahipleri Sami TEKE ve Volkan ÖNER Van Taraf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdulrahim YEŞİLAĞAÇ'a kapılarını açıp ve üstün hizmet kalıtelerini şöyle dile getirdiler....



Sami TEKE ve Volkan ÖNER ile yaptığımız Özel Röportajımız şu şekilde ifade ettiler...

Sami TEKE ve Volkan ÖNER; ''Biz 1996 yılından beridir eğlence ve hizmet sektöründeyiz Güzel Vanımızın rahat ve leziz bir fasıl mekanına büyük bir ihtiyaç olduğunu gözlemledik bu büyük ihtacın giderilmesi ve halkımızın aile ortamında eğlenmesi adına RUMELİ FASIL adında güzel Şehrimiz yeni bir mekan kazandırma onuruna sahip olduk 13 kişilik deneyimli kadromuz ile bütün halkımızın hizmetindeyiz. 

Lezzetli yemekleri, şifalı Van otları ve kendine has tatları, 

Zengin Balık Çeşitleri ve hiç bir yerde bulamayacağınız lezzetli ot salataları,

Kırmızı ve Beyaz et Izgara çeşitleri ile eşsiz lezzetleri,

Limitsiz İçki seçenekli menüleri,

Her Zaman Farklı lezzetleriyle öne çıkan Roumelie Fasıl & Restaurant, yemek ve fasıl & canlı müzik tutkunları için vazgeçilmez bir mekan. 

20 yıllık İş tecrübesi ile en eşsiz anlarınızı yaşayabileceğiniz, canlı fasıla eşlik edebileceğiniz, Toplantı gibi etkinliklerinizi Canlı Müzik ile yapabileceğiniz Roumelie Restaraunt´a sizleri de bekliyoruz.

 

En Popüler Yemeklerimiz;

Karışık Izgara, Deniz Levrek Pilaki, Kiremitte Levrek, Karışık Balık Kavurma, Değişik Meyve Tatlıları, Limitsiz İçkili Menüler

 

Lütfen Dikkat!

Paket servislerimizde, ürünlerimizi daha leziz bir şeklde  sizlere ulaştırabilmemiz için, 1 saatlik süreye ihtiyacımız olduğunu bilgilerinize sunarız. 

Adres Maraş cad Akdamar oteli 1 kat