VAN'DA BİR İLK… "SAĞLIK BAKANLIK ONAYLI GÜZELLİK MERKEZİ"

TAKİP ET

Gold Quenn Güzellik merkezi işletme müdürü Uzman Estetisyen Hatice aksu gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Aksu; 'Van'da bir çok güzellik merkezi var fakat sadece isim olarak geçiyor. Parası olupta bu sektörde yeterli hizmet verebilecek durumda olmayan kişiler yatırımlarını bu sektöre yapmış'diyerek sözlerine şöyle devam etti…

Yaklaşık 10 yıldır bu sektördeyim. Aynı zamanda uzman estetisyenim Baktığımız zaman Van küçük bir yer fakat Vanda birçok güzellik merkezi mevcut. Gold Queen firması olarak Türkiye’de 28 şubemiz mevcut. En yakın şubemiz Tatvan, Muştur. Kurumsal bir firmayız. Neden illa Vana Gold Queen getirelim istedik diye sorarsanız şöyle diyeyim; Bilimsel araştırmalar ve teknolojik gelişmeler ışığında en uygun çözümleri yakından takip ederek konuklarımızın hizmetine sunuyoruz Van’da birçok güzellik merkezi var fakat sadece isim olarak geçiyor. Parası olup bu sektörde yeterli hizmet verebilecek durumda olmayan kişiler, yatırımlarını bu sektöre yapmış. Hangi cihazlar hangi şartlar altında kullanılır dikkat edilmesi gereken şeyler. İşinin ehli  olup hizmet verebilen kurum yok denecek kadar az.

“SAĞLIK BAKANI ONAYLI KURUMSAL TEK FİRMA BİZİZ”

Sağlık bakanı onaylı kurumsal tek firma Vanda biziz. Gold Queen olarak 3 yıl önce vanda işk açtığımız süre içerisinde orijinal robotix cihazını biz getirdik hizmete sunduk. Bu cihazımız sayesinde 6 ila 8 seans arasında yüzde 90 bitiş garantisini veriyoruz. Müşterilerimize yazılı olarak garanti veriyoruz. Van’da birçok yerde adli vakaların meydana gelmesinin sebebi, uzman estetisyenlerin çalıştırılmamasıdır. Biz ise kurumsal bir firma olarak tüm çalışanlarımızın uzman estetisyen belgesine sahip olması en önemli kriterimizdir.

“KONUKLARIMIZIN GENÇ VE DİNAMİK OLAMASINI SAĞLIYORUZ”

Gold Queen ailesi olarak sunduğumuz hizmetler ile konuklarımızın dinamik, genç ve enerjik olmalarını sağılıyoruz. Estetik ve güzellik açsından bir çok hizmet veriyoruz. Bölgesel zayıflama, lenf direnaj zayıflama, mikrobilading, lazer epilasyon, ağda, kalıcı makyaj, normal makyaj, cilt bakımı. Şeklinde verdiğimiz hizmetlerimiz mevcuttur.

“İNSAN SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZDİR”

Bizim için önceliğimiz, bize güvenerek gelen müşterilerimize en sağlıklı şekilde hizmet vermektir. Vatandaşlarımız bize neden gelsin derseniz eğer şöyle söyleyeyim, Van’da düşük ücretler karşılığı yeterli hizmet alamamaları söz konusu. Lazer epilasyona gidip de cildinde yanıklar meydana gelen veyahut uzun seanslar sonucu tam bitiş sağlanmaması durumunda büyük sorunlar yaşayan kişiler var . Biz cihazımız ve uzman ekibimizle Gold Queen ailesi olarak sağlıklı bir hizmet verdiğimizin garantisini veriyoruz. Vatandaşlarımız iş yerimize gelerek gerekli detaylı bilgileri bizden alabilirler. Vatandaşlarımız bizi ziyaret etmeye bir çayımızı içmeye davet ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.