Van Bölge hastanesinin Gözde Kantini...

TAKİP ET

Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren en iyi şekilde İzolasyon, tam teşekküllü bir şekilde kantin çalışanlarının maske eldiven ve sosyal mesafe önlemleri dikkatlerden kaçmadı.

Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum ve Cerahhi bina girişinde hizmet veren Süerler Grop ait kantin, Van halkının sağlığını önemseyerek, sağlık bakanlığının talimatları doğrultusunda hizmet vermektedir. 

Van Taraf Gazetesine konuşan Kantin Müdür Faut Yiğit şöyle konuştu. Süerler Grop bünyesinde kantin işletmeleri doğrultusunda Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Covid19 salgını dolaysıyla tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Yiğit; Salgından dolayı gerek personelimizin giyim maske sperlik hıjyen ve temizlik konusunda tüm önlemlerimizi alınmış bulunmaktayız. Bu bağlamda bizim için pazarlığı olmazsa olmasımız olan sağlığımız ve Van Halkının sağlığı önemsiyoruz, gerek sosyal mesafe gerek izolasyon gibi sağlık bakamlığımızca ve hastane yetkililerimizce verilen talimatalra uyup hizmet sunmaktayız. Yaklaşık 25 Personelimiz ile Market ve Kantin içinde çalışan hizmet vermekteyiz, tüm önlemlerimizi almış bulunmakta olup En iyi şekilde bizi tercih eden halkımıza önemle hizmet vermekteyiz.