Uygun Reklam 7. Kez Fuarda..

TAKİP ET

Van'da bir yıla aşkındır hizmet veren Uygun Reklam işletmecisi Zafer Uygun İpekyolu Expo Fuar AŞ. tarafından 12.'si düzenlenen Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini aldı.

Van’da bir yıla aşkındır hizmet veren Uygun Reklam işletmecisi Zafer Uygun İpekyolu Expo Fuar AŞ. tarafından 12.’si düzenlenen Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini aldı.

Uygun fuar açılışı sonrası yaptığı açıklamada, “Uygun reklam işletmemiz adı altında 12. Van turizm ve seyahat fuarına katılım sağladık. Biz fuarda bir deneyim kazandık. Bu bizim 7. fuara katılmamız. Van’daki olan fuarlarımız Van’ımıza güzel katkılar sunuyor. Şuan ki fuarda 100 yakın firma bulunmaktadır. Bu kadar insanı bu kadar firmayı Vana getirmek böyle bir topluluk oluşturmak tabiki de kolay değil. Organizatör firma olan İpekyolu Expo yetkililerine ve personellerine teşekkür ederiz.

Zor iş başarıyorlar. Kendilerini tebrik ederim. Bizde uygun reklam olarak her zaman fuarlarda olacağız Van için ne gerekiyorsa elimizi taşın altına koyacağız. Van güzel şehir Van şehrimizin kıymetini bilelim böyle organizasyon işleri de destekleyelim. Uğraşalım daha iyi güzel yerlere geleceğine eminim. 12. Van doğu Anadolu uluslararası turizm ve seyahat fuarı hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Uygun Reklam Zafer Uygun Van Taraf Gazetesi van Fuar