Takva'nın Zor Anları...

TAKİP ET

Van Tso adayı takva bir kesim basın mensupları ile bir araya gelerek kendince haklı olduğu konularda açıklamalarda bulundu.

Bir otelde düzenlediği basın toplantısında konuşan Takva çok çelişkili ifadelerde bulundu. Takva ne kadar doğru bilmiyoruz, ancak bir çeşit belgelerle basının önüne çıktı, kendini savundu açıkçası biz bir gazete olarak samimi ve yerinde bulmadık. 

Daha sonra Takva sevgi ve saygıdan bahs etti, ancak bu çelişkiye kendisi bile inanmadı. Çünkü Takva biz kimsenin elini öpmedik ama aile gelenek ve görenekleri ile ufak çocuğun bile elini öperiz diyip ve VATSO mimarı, iş insanı, Politikacı Sayın Zahir Kandaşoğlu'na sevgi saygı göstermeden şu ifadeleri kullandı. Biz onlar gibi kimsenin elini eteğini öpmedik diyip kendisi ile büyük bir çelişki içine girdi. Şimdi sorarlar sayın Takva neden haklı olduğunu bilip 500 oyun sahte olduğunu bile bile neden 1. Grup için YSK başvuruda bulundunuz, ne için 19 grubun tamamının iptali için mücadele ve başvuruda bulunmadiniz. İlginç mi evet çok ilginç, ve artık fazla söze gerek yok. İnanın Van'ın Tüccarı Sanayicileri ve en önemlisi Halk her şeyin farkında. YSK itiraz sonucu açıklamadan siz hemen 1. Grup için çalışmalar başlattınız sizce buda çelişki değil mi. 

Böylesi çelişki dolu açıklamalara Van halkın karnı tok, samimi gerçekten haklı olduğunuza inanıyor olmuş olsaydınız, ilk saatlerde seçimin iptali için mücadele eder, ve YSK ya başvuruda bulunurdunuz. 

 

 

Zahir Kandaşoğlu Takva Van grup seçim YSK