STÜDYO ADA'DAN BİR İLK! DOĞAL DEKOR KONSEPTİYLE HİZMETE DEVAM EDİYOR…

TAKİP ET

Van da fotoğraf ve video çekimlerinde 23 yıldır hizmet veren Stüdyo Ada ailesi hizmetlerine yenisini ekledi. Van da bir ilki gerçekleştiren ada ailesi Van'da doğal dekorlardan oluşan bir fotoğraf platosu kurdu

Ciğerhun Işık ve Tacdin Işık ortaklar gelin damat çekimleri ve bebek çekimlerinde kullanılmak üzere açtıkları iş yerini farklı dekorlarla süsleyerek yeni evlenecek çiftlere ve bebeklere birbirinden farklı çekim alanları oluşturduklarını ifade etti.



“45 KİŞİLİK PROFESYONEL EKİBİMİZLE HİZMET VERİYORUZ”

45 kişilik profesyonel ekibi ile oteller,düğün salonları, açık hava düğün çekimleri ,dış çekim ,bebek çekimi ,tanıtım filmi,drone çekimi yaptıklarını belirten Ciğerhun  Işık ; 23 yıllık birikim ile  Van ve çevre iller deki vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. İlimizde alışagelmiş stüdyolar dışında müşterilerimize farklı seçenekler sunmak istedik.Bir eksiklik olarak  bunu gördük ve bu konud çözüm arayışına girdik.. Hem istihdama katkı sağlamak adına hem profesyonellik anlamda farklılığımızı göstermiş olduk.

“ÖZEL GÜNLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

Açılışta konuşma yapan ortaklardan Tacdin Işık; Van’da ilkleri gerçekleştiren öncü bir firmayız. Marka hizmetler vererek tüm müşterilerimizin memnuniyetini sağladık müşterilerimiz bizi ziyaret etiklerinde fikirlerine önem vererek farklı projeler sunarak özel günlerini ölümsüzleştiriyoruz. Artık Stüdyo Ada kurumsal kimliği ve yenilikçi teknolojiyi yakından takip edip hizmet vermeye devam ediyor.  Van Avm arkasında açtığımız platomuzu kahvenizi içerek dolaşabilirsiniz. Diyerek sözlerini tamamladı.