SEN VARSAN BİZ 1'İZ

TAKİP ET

Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu ve Beyazay işbirliği ile düzenlenen 7 bölge 21 il buluşmaları Van'da başladı.

Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Doğu Anadolu Özel Eğitim Kurumları Derneği ev sahipliğinde “Sen varsan biz 1'iz Lokman Ayva Van'da programı gerçekleştirildi.

Programa, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ozan BALCI, Beyazay Genel Başkanı, Lokman, AYVA, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan TEVKE, Van İl Emniyet Müdürü Atanur AYDIN, ilçe milli eğitim müdürleri, Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başbakan Yardımcısı Suna Arlan KÖTEN, Doğu Anadolu Özel Eğitim Kurumları Dernek Başkanı ve Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ertaş, MTTB Tokat Şube Başkanı Ahmet ÖĞÜT, Beyazay Başkan Yardımcısı Ayşe GÜNDOĞDU, Beyazay Başkan Yardımcısı Selda SELİMOĞLU, Özel Eğitim Öğretmenleri, Rehber Öğretmenler, Rehberlik Araştırma Merkezi Yöneticileri, özel eğitim okul müdürleri ve öğretmenleri, Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri aileleri ve öğretmenleri katılım sağladı.

Genel Başkan Yunus Kılıç, Van Valisi Ozan Balcı'ya tüm süreçleri desteklediği ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 

 

“Son derece verimli bir program oldu”

Programı değerlendiren DÖKDER Başkanı ve Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ertaş, Sen varsan biz 1’iz Van da Engel yok programının farkındalık açısından müthiş bir program olduğunu söyledi. Ertaş, “Özel eğitim ve özel öğretim alanlarının tüm paydaşlarının bir arada ilk defa eksiksiz bir arada olması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Ayrıca 21 il 7 bölge de yapılacak olan bu programların her zaman ki gibi ilkinin ilimiz Van da olması bizi gururlandırmıştır. Bu kadar verimli geçen programda emeği olan başta Van Valimiz Sn Dr Ozan Balcı’ya Beyazay Genel Başkanı Sn. Lokman Ayva ve yönetim kuruluna, il milli eğitim müdürümüz Sn. Hasan Tevke’ye ve biz ve özel çocuklarımız adına yapılan her projede bizimle olan ve canla başla mücadele eden özel egitimden sorumlu il milli egitim müdür yardımcısı Sn Nuran Altan Göl hanımefendiye, özel öğretimden sorumlu il milli eğitim müdür yardımcısı Sn Şahin UÇKAN beye, DÖKDER yönetimine ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Vali Balcı Ertaş’a plaket takdim etti

Türkiye Beyazay Derneği’nin hazırladığı plaket Vali Ozan Balcı tarafından, DÖKDER Başkanı ve Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ertaş’a takdim edildi. 

Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Vali Ozan Balcı Yusuf Ertaş DÖKDER