SAY HATİPOĞLU'NU VANLILARLA BULUŞTURDU

TAKİP ET

Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say tarafından gerçekleştirilen etkinlikte İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu Vanlılarla buluştu. Nur Tatar Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa halk yoğun ilgi gösterdi.

Kendine has yorumu ile vatandaşlarla sohbet eden Prof. Dr. İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun verdiği konferansta duygu dolu anlar yaşandı.
Nur Tatar Spor Salonunu dolduran vatandaşlara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in yaşamından kesitler anlatan Hatipoğlu, hoşgörü ve sevgi mesajları verdi. İnsanlığın gidişatını Hz. Muhammed'in yönlendirmeye devam edeceğini belirten, Hatipoğlu, Vatandaşlara Hz. Muhammed'i örnek almaları gerektiğini söyledi. Hatipoğlu, "Muhammed aşkı varsa yüreklerimizde bir sebebi var. Sadece peygamber olduğu için değil karakteriyle, ahlakıyla ve duruşuyla insanlığa kurtuluş reçetesi sunabildiği için onu kendimize rehber edinmeliyiz. Onun için çok övünün ve sevinin ne mutlu Müslümanım diye. Allah bizi Müslüman yarattı, Müslüman yaşatsın" dedi.

Programın ardından Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, yaptığı konuşmada Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızı güzel Edremit’imizde “Hasbihal zamanı” programında misafir ettik. bizleri kırmayarak davetimize iştirak eden sevgili hocamız Sayın Hatipoğlu'na ve salonu dolduran Vanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Hatipoğlu, Nur Tatar Spor salonunda kendisini dinlemeye gelen sevenleriyle buluşmanın ve ilgiden dolayı ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vanlı kardeşlerimle beni buluşturan Ak Parti Edremit ilçe belediye başkan adayı Avukat İsmail Say'a teşeķür ediyorum" dedi.