Saray Belediyesi Dar Gelirli Ailelere Yardım Kolisi Dağıttı...

TAKİP ET

Saray'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara, Saray Belediyesi tarafından hazırlanan, içinde temel gıda bulunduğu 500 Ramazan kolisinin dağıtımına başlandı.

Van’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara, Van Saray Belediyesi tarafından hazırlanan, içinde temel gıda bulunduğu 500 Ramazan kolisinin dağıtımına başlandı.
Yaptığı sosyal yardımlarla her kesimden vatandaşa ulaşan Van'ın Saray Belediyesi merkez ve köylerde ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler ve Yardımlar kapsamında bir yandan İlçe Merkezi ve köylerde iftar sofraları kurarken bir yandan da 500 aileye Ramazan kolisi dağıtmaya başladı. Belediye tarafından ilçe ve köyler genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve içeren bir adet Ramazan kolisi veriliyor. Kapıda teslim edilen Ramazan kolilerinin içerisinde pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, makarna, sıvı yağ, un bulunuyor. Dağıtılan 30 kilogramlık erzak paketlerinin dağıtımı öncesi gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çok titiz çalıştıklarını belirten Eş Başkanlar Caziye Duman ve Şahabettin Bilmez; Belediyemizim şefkatli elini daima vatandaşlara uzatacaklarını söyledi. yardım kolilerimizin dağıtımına başladıklarını ifade eden DUMAN ve BİLMEZ, “İlçe merkezden sınır hattındaki en ücra köyümüze dahi kolilerimizi adrese teslim ediyoruz. Her bir aileye 1 koli veriyoruz. Kolilerimizde temel gıda var. Vatandaşlarımız bu uygulamadan oldukça memnun oldu şeklinde konuştular.