Saray Belediye Eşbaşkanı Caziye Duman, Stratejik Planlama İçin Köylerdeydi...

TAKİP ET

Stratejik Plan oluşturma çalışmaları için Van'ın Saray ilçesine bağlı köy ve Mahalle de halk toplantısı düzenlendi. Halkın sorun, talep ve önerilerini dinleyen Eşbaşkan Duman, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

VanTarafGazetesi -  Saray ilçesi, ilçe merkez ve köylerde 2019-2024 stratejik planlama oluşturma çalışmaları çerçevesinde halk toplantısı yapıldı. Toplantıya belediye Eşbaşkanı Caziye Duman ve Belediye meclis üyeleri  belediyenin teknik ekipleri ile mahalle ve köy sakinleri katıldı. 

Eşbaşkan ve belediyenin teknik ekibi tarafından talepler kayıt altına alındı. Talepler doğrultusunda bilgilendirme yapan Saray Belediye  EşbaşkanıCaziye Duman, belirtilen sorunları ellerinden geldiği oranda çözmeye çalışacaklarını aktardı. Duman, dile gelen sorunların hepsini bir anda çözemeyeceklerini belirterek, hazırlayacakları stratejik planlama doğrultusunda kısa ve uzun vadede tüm sorunların çözümü konusunda gerekli gayreti sergileyeceklerine dair sözlerini yineledi. Duman; ilçeye hizmet etmeye çalıştıklarına dikkat çekti, elbette taleplerin tümünün anında yerine gelmesi bazen mümkün olmayabilir ama bu anlamda kesinlikle tepkilenmenin, darılmanın olmaması gerektiğini söyledi. Duman, zaten daha doğru ve yerinde nasıl hizmet üretilebilinir niyet ve amacıyla toplantıya gelmiş bulunduklarını belirtti.Eşbaşkan Duman Daha sonra karşılıklı fikir görüş alışverişinde bulunarak toplantı sona erdi.