Peri kızı Uzmanları uyarıyor, BU HABERI OKUMADAN GEÇMEYİNİZ...

TAKİP ET

Van Taraf Gazetesi olarak Peri Kızı Güzellik Merkezini Ziyaret ettik, yapılan işlemleri yerinde görüp kamuoyunu bilgilendirmek istedik...

Cilt bakımı

Lazer Epilasyon

 Parlak ve pürüzsüz bir görünüm, doğru cilt bakımı ile başlar. Cildin güzelliğini korumak için yapılması gereken cilt bakımı, cilt üzerinde biriken ölü tabakayı temizleyerek cildi yenilemek için yapılan uygulamaları kapsar. Bu şekilde kusursuz cilde sahip olabilirsiniz.  Düzenli cilt bakımı yaptırmak; sivilce ve siyah noktaları önlemek için,cilt lekelerinin oluşumunu engellemek için, geniş gözlenekleri önlemek için,cildin donuk ve cansız görünmesini engellenmek için,ciltdeki renk eşitsizliğini önlemek için yapılması yaptırması gerekmektedir.

 

 

Lazer epilasyon vücutta ki istemeyen tüyleri lazer ışınlarıyla kısa sürede ve etkili bir sonuçla yok etme işlemidir.  Lazer işleminde çeşitli cihazlar kullanılır amaç kıl kökündeki melanin maddesine müdahaledir. IPL BUZ BAŞLIK dışındaki cihazlar uzman Dr tarafından kullanılmak zorundadır. Oluşacak yanık işlemleri giderilmesi imkansız sorunlar oluştura bilir. Bu sebeple uzmanlar dışında kullanılan IPL tercih edilmelidir. Güvenilir ve sonuçları memnun edicidir



 Soğuk lipoliz yağ hücrelerini dondurarak işlevsiz hale getirip onların yok olmasını sağlayan kontrollü ve bölgesel cilt soğutma yöntemidir. Dirençli yağ depolarını yok etmek üzere iyi bilinen ancak daha önce hiç birlikte kullanılmamış iki farklı teknolojiyi birleştirerek kullanan bir yöntemdir. Cihaz, düşük sıcaklıkta vakum masajı kullanılarak yağ hücrelerinin özel aparatı ile emilmesini sağlamaktadır. Böylece yağ hücreleri normal vücut sıcaklığından izole edilmektedir. Doku önce 45 dereceye kadar ısıtılıp sonra hızlı bir şekilde -8/-10 dereceye kadar soğutulmaktadır. Bu durumda yaklaşık 1 saat beklenirken, yağ depolarının apopitozis (programlanmış hücre ölümü) sürecine girmelerine sebep olmakta ve yağ hücre fonksiyonlarının küçülüp kaybına yol açmaktadır. İşlem yapılan bölge, uygulanan sıcaklıktaki ani düşüşe bağlı olarak aynı zamanda da sıkılaşmaktadır ve en önemlisi, sadece cerrahi müdahale ile elde edilebilen çok uzun süre etkili sonuçlar elde edilebilmektedir.



 

Lenf drenaj,bölgesel incelme,selülit ve sıkılaşma programlarında sonucun etkisini artırmak için kullanılan bir yöntemdir.Lenf drenajda amaç,parçalanan yağların lenf sistemine aktarılarak vücuttan kolay atılmasını sağlamaktır.Lenf drenaj bütün bölgesel incelme programlarının arkasından uygulanabilir.Lenf tedavisi sırasında kişiye bir kıyafet giydirilir ve tedavi süresince kişi bu kıyafetin içinde dinlenerek süreyi doldurur.Kıyafetin içindeki kablolarla vücuda ısı,titreşim ve akım verilir.Bu sayede lenf akışı uyarılır ve lenf damarlarına baskı yapan yağ dokuları vücuttan dışarı itilir.Böylece lenf akışının hızlanması ile yağ yakımı,sıkılaşma, kolajen artımı ve sonuç olarak ta bölgesel incelme sağlanmış olur.



Dünyadaki en geniş kullanım amaçlı profesyonel bölgesel zayıflama ve masaj cihazı G5 Bölgesel Zayıflama Cihazıdır. Hızlı titreşim ve iterek sıkılaştırma yöntemi ile bölgesel yağların yakılması ve selülitleri giderilerek cildin  sıkılaşmasını sağlayan sistemdir. Uygun bölgesel incelme ürünlerinin birlikte kullanımıyla etkisi artar.

 konusunda ve bölgesel zayıflamada uzman kişiler tarafından kişilerin vücut özelliklerine göre 20’şer dakikalık 5 ila 10 seans olarak yapılır. Uygulamayı yapan uzmanlar, masaj yapılacak bölgeye cihazla titreşim verir ve kuvvetli itme uygular. Bu titreşim ve itme kuvveti yağların yakılmasını sağlar. Uygulama sonunda zayıflama, toparlama ve selülit problemleri tedavi edilir.




İpekyolu belediye Karşısı f1 kaya iş merkezi erk kat 4 no 26
05551612332
04322140116