GENÇ ÇİFTTİN BAŞARI ÖYKÜSÜ ONLAR İSTEDİ VE BAŞARDILAR...

TAKİP ET

Kuaför Ali Makeup Dilan; Yılların vermiş olduğu Kuaför ve Makeup, Emek ve Sanat tecrübesi ile Van halkına yeni açmış oldukları salonda hizmet veriyor.

Yılların tecrübeleri artık  kendi iş yerinde hizmet veriyor. Van Taraf Gazetesi’ne konuşan Kuaför Ali ve Makeup Dilan deneyim tecrübe ve sektörü şöyle ifade ettiler.

Kuaför Ali :20 yıla aşkın bu sektörde faaliyet gösteriyorum. İş tecrübemiz sırasıyla İzmir İstanbul Antalya Bodrum gibi şehirlerimizde uzun yıllar hizmet vermekteydik. Biz çekirdek ten yetişmiş kuaförlük sanatının tozunu yutmuş olarak büyüdük ve geliştik.  Güzel Van’ımızda en büyük ve kaliteli salonlarda değerli salon misafirlerimizi ağırlamaktaydık artık harekete geçmemiz gerektiğini düşündük. Van’ımızın nadide güzellikte olan iki nisan caddesinde kendi salonumuzu açmış bulunmaktayız sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına yeni adresimizde görüşmek dileğiyle dedi. Ardından kısa bir açıklamada bulunan Makeup Dilan sözlerini şöyle sürdürdü. Uzun yıllardır makyaj sanatçısı olarak bu sektörde hizmet vermekten kıvanç duyuyorum dünya ünlü marka ve ürünlerle yeni açtığımız salonumuzda 2023 yılı gelinlerin ağırlamaktan mutluluk duyarım, bizi tercih eden tüm Van halkına sonsuz şükranlarımı sunarım dedi.

Van Taraf Gazetesi

Van Ali Dilan Makeup kuaför