Neslihan KOCA Yazdı:BİR SEVGİLİLER GÜNÜ OLDU VE BİTTİ...!!!

TAKİP ET

Gazetemizin Yazarlarından Neslihan KOCA; Sevgililer günü'nü ele aldı...

Yazar Neslihan KOCA sevgililer gününü şöyle derledi.

SEVGILILER GÜNÜ KLASIĞİ

 MERHABALAR ...SEVGİLİ  VAN TARAF GAZATESİ  OKUYUCULARI VE SIKI TAKİPÇİLERİ.....

Sevgilinin Günü diye adlandırdığımız, bu çaresizlik, umutsuzluk, beklenti, belki de tam tersi bir bakış açısıyla bakınca olaya, bir ,hayal, umut ve geleceğe bakış!. Dürüstlük çok  önemlidir!..

Nedir bu aşk ve sevgi kokan ,samimi  hissiyat veya  “sahte “sevgi!.. maalesef ve üzülerek. Kimse kimseyi kandırmasın, aslında kendilerini kandırmasın!. Peygamber  Efendimiz  Hz. Muhammed (sav) ‘e olan sevgi gibi mi?!. Benim en güzel Sevgilim O'dur(Hz. Muhammed sav)!.. Sonsuz aşk  ve ölümsüz ve ebedi aşk.. Tarifsiz bir şey bu..

Peki ;”Anne  sevgisi, baba ,kardeş, kedi, Köpek vs., bitki mesela. Papatya, kaktüs ,kaynana dili!..”Bunlara duyulan sevgi neydi!?.Bunlar da tarifsiz ve ölümsüz değil miydi!?.Peki; şu türkülerimizde olan ve dinledikçe uzaklara götüren name ve ezgiler. Mesela; “Sarı saçlarını deli gönlüme, bağlamışım çözülmüyor Mihriban sevdiğim Mihriban..”  Sonra ;”Bahçede yeşil çınar boyun boyuma uyar ben seni gizli sevdim bilmedin alem duyar!..” Bir de unutmamak gerek tabi ;”Cavreşamin oooy béla serimin le Cavreşamin şeva délémın!..” Bu efkârlı ezgiler neydi peki!?.

 Ne olursa ,hangi dilde olursa olsun, lütfen sahte olmasın!..

Kırılmasın ,gücenmesin ve heba olmasın O,mısralar!..Zor değil ki...Sarılın ve sevin birbirinizi ve hiç bitmesin sevginiz. Yıllansın bir huzurlu gece ve sonsuz bir aşk ile..Sevgililer günümüz her saniye sürsün ama hiç bitmesin..