Necmi Kalçık Yazdı: Mazbata Çalanlar, kalır tarihimizin belleğinde

TAKİP ET

"Mazbata Çalanlar, kalır tarihimizin belleğinde"

Halkın iradesini çalan kılıfına uydurarak büyük mevkilerde, korunaklı makamlarda saygın bir şekilde tutuluyorlar. Afralı tafralı bir şekilde başlarını göklerde kibirli kibirli gezdiriyorlar. Sanki hiçbir şey çalmamışlar gibi birer gurur abidesi olarak gezmektedirler. Bu hırsızlar, yandaş kişiler tarafından alkışlamakta, saygı göstermeye devam etmekte, el üstünde tutmaktadırlar.





Sanki bulunmaz Hint kumaşı gibi onları tekrar çalıntı mazbata ile kurumların gasp edip yönetmeye getirmekteler. Hak iradesi seçilmiş belediye Eşbaşkanları ve belediye meclisi üyeleri cezalandırılmaktadır. Hak elde etmeyen kişiler ise halkın idaresini gasp edip kurumları işgal etmekteler. Düşünce özgürlüğü için ağır hapis cezası veriliyor, mazbata ve halk iradesi çalan hırsız siyasetçileri korumak için de özel hukuk uygulanıp ceza verilmiyor.



Hırsızlık ve yolsuzluk yapanlar mazbata ve halk iradesini çalan hırsız siyasetçiler adeta ödüllendiriliyor hemde özel hukuk uygulanıyor. Halktan ve halkın adaleti kendinizce kaçırabilirsiniz ama bu halkında özel bir hukuku vardır. İşte bu hukukta ise asla kimse imtiyazlı değil kimse korunup aklanmaz ve halkın vicdanıyla cezalandırılır. Sizin bu adaletten yoksun hukukunuz varsa Kürt’lerinde meşru haklı iradesi vardır ki asla unutmaz... Kalır tarihimizin belleğinde.