MHP'Lİ Başkan Ramazan Üçbaş; AKP'yi yerden yere vurdu.

TAKİP ET

MHP İpekyolu İlçe Teşkilatı Ramazan Üçbaş gündemi değerlendirirken AKP'nin Van İl Teşkilatini yerden yere vuran açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İpekyolu İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş 15 temuz ve referandumda yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Başkan Ramazan Üçbaş 15 Temmuz gecesi Van meydanlarını dolduran ülkücü kardeşlerimiz oldu ancak bunu kendilerine mal eden AKP yönetimini kınıyorum dedi. Referandum sürecinde yapmiş olduğumuz teşkilat çalışmalarımız göz önünde ve gece gündüz demeden genel merkezimizin talimatları doğrultusunda hareket edip Ülkemize EVET çıkarmayı başardık. Başkan Ramazan Üçbaş Van ilinde çıkan sonuç ise AKP'yi beş puan ile götürmüş bulunmaktadır. Üçbaş;AKP Van il başkanı ve AKP Van Milletvekili olan Burhan Kayatür ve Zahir soğandanın köylerinde Hayır oyu çıkmasına rağmen MHP olarak ne kadar çalıştığımız köylerimizden evet oyu çıkarak kanıtladık. AKP açıkcası Vanda çalışmadı bu süreçte. Başkan Üçbaş son zamanlarda iş kur alımlarının tamamen AKP listesi olup kendi üyelerini almış bulunmaktadırlar ilimizde görüş fikiri ne olursa olsun bu yapılan adaletsizliğe hep birlikte dur demeyi bilmeliyiz diyerek uzun zaman AKP Van il başkanı Zahir soğanda'dan randevu talebinde bulunup ve hala görüşemediklerini belirtti. Bu sistem ile ne ili nede halkı yönetemezsiniz diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
MHP İpekyolu İlçe Teşkilatı, 2. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.
Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği konferans salonunda gerçekleşen kongrede yapılan seçiminde Ramazan Üçbaş yeniden MHP İpekyolu İlçe Başkanı olarak seçildi.
Tek adayın olduğu kongrede yapılan seçimde Başkan Üçbaş, 260 delegenin tamamının oyunu aldı.
Kongreye, MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, il yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.
Haber: Abdulrahim YEŞİLAĞAÇ