Karabıyık'tan Van Tso Açıklaması...

TAKİP ET

Gelecek Partisi Van İl Başkanı, VANTSO'nun 7 Haziran'da sosyal medya üzerinde yapacağı "Dünya Kahvaltı Günü"ne yönetim kurulu üyeleritle beraber destek vereceklerini açıkladı.


Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabiyik, VANTSO'nun 7 Haziran'da sosyal medya üzerinde yapacağı "Dünya Kahvaltı Günü"ne destek geldi. Asıl amaçlarının ülke ve ildeki Korona virüsü salgınından dolayı insanların aylardır bozulmuş olan morallerinde az da olsa bir “farkındalık oluşturmayı” amaçladıklarını ve yönetim kurulunca alınan bu kararı Van valiliği ve STK lar ile yapmış oldukları istişareler doğrultusunda yapılmasına karar verdiklerini söyleyen Karabıyık,
Aynı zamanda tüm siyasi partilerin Genel merkezlerini yazılı metin olarak ta bilgilendirdiklerini bu konuda kendilerinden destek istediklerini söyledi.


Telefon İle VANTSO yönetim kurulu başkanı Sn Necdet TAKVA,dan bilgi aldığını söyleyen Karabıyık, "Bizde Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı olarak 7 Haziran Pazar günü saat 11/00 de yapılacak olan etkinliğe tüm teşkilat mensuplarımızla katkı sunacağımızı kendilerine söyledik. Söz konusu Van ve Van halkının menfaati olan her projede her etkinlikte biz varız ve katkı sunacağız diyoruz.
Bizimde sloganımız şöyle olsun
“Dünyanın en keyifli ve En lezzetli kahvaltısı Van’da”diyoruz" ifadelerini kullandı.

Karabıyık şöyle devam etti;" Bu vesile ile VANTSO Yönetimine Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı olarak yukarıda belirttiğimiz müsbet desteğin yanısıra,
Bu kahvaltı etkinliğinden hemen sonra bir “SES” ve farkındalık İle ilimizdeki sanayicilerimizin üreticilerimizin tüccar ve tacirimizin işletmecilerimizin,Kovit-19 dan dolayı mağduriyetlerinin en üst düzeyde masaya yatırılmasını, ilgili bakanlıklar ve iktidarda olan il milletvekillerinden samimi ve yapıcı bir destek beklentisi içinde olan hem VAN kamuoyu ve hemde iş insanlarımızın beklentilerinin olduğunu duyurmak istiyoruz."