Karabıyık Siyasi Parti Ziyaretlerine Başladı...

TAKİP ET

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık bu gün itibariyle ilk ziyaretlerine başladı...

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık kongre sonrası bugün itibariyle ilk siyasi parti ziyaretlerine başladı. Karabıyık; bugün Iyı Parti, Saadet Partisi ve CHP İl başkanlarını ziyaret ederek çeşitli fikir görüş alışverişinde bulundu. 

Karabıyık en son durağı ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il Başkanı Mehmet Kurukçu'yu ziyaret ederek çeşitli açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık CHP il başkanı Kurukçu'yu ziyaret esnasında şunları dile getirdi. 

Karabıyık '' Biz Van siyasetçileri ve İl başkanları olarak Türkiyeye örnek teşkil edecek bir şekilde yol almalıyız, tek amaç ve sevdamız Van olmalıdır, bu bağlamda Vanda mevcut bulunan tüm siyasi parti il başkanları ile bir araya gelmemiz gerek Van'ın sorun sıkıntılarını paylaşmak adına adımlar atmalıyız dedi. Bu bağlamda ilimizi sorun sıkıntılarını gerekse tarafsız bir medya kuruluşunda da tartışabiliriz, ben her zaman açık net bir siyasetçi oldum ve hiç bir zaman doğru bulduğum dürüst yoldan asla ayrılmam benim tek derdim Van ve Van halkıdır'' dedi. Karabıyık Sayın İl başkanım Mehmet Kurukçu bey bizi kırmayıp kabul ettiği için çok teşekkür ederim dedi.

Daha sonra Ev sahıbı CHP Van İl Başkanı Kurukçu ise şöyle konuştu...

Biz CHP Van teşkilatı olarak ilin her zaman sorun sıkıntılarını gerek medya aracılığıyla halkımızla paylaşıyor, ve gündeme getirmek amaçlı CHP Milletvekillerine'de rica edip soru önergesi verilmesi konuda adımlar atıyoruz. Göreve geldiğim den bu yana Van için neler yapmış isem yaptıklarımızı arşiv haline getirip gerek genel merkeze gerek Milletvekillerine sunuyorum. Başkan Kurukçu ilimizde illegal çok şeyler dönüyor, özellikle son zamanlarda gerek kamu koruluşlarına personel alımında, ilde yapılan ihaleler, ve daha önce ihalesi yapılan peynirciler çarşısı esnafı cok mağdur olduğunu bilmekteyiz'' dedi. Sayın Gelecek Partisi İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık Abime bu nazık ziyaretlerinde ötürü şükranlarımı sunar yolunda başarılar diliyorum dedi.