Kandaşoğlu'ndan Önemli açıklama...

TAKİP ET

Van TSO Başkan Adayı Kandaşoğlu, Van ekonomi, ticaret merkezi olacak,dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde ‘beyaz liste’ ile yarışacak olan Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Taraf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdurrahim Yeşilağaç’a önemli açıklamalarda bulundu. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını Beyaz Liste ekibiyle kazanarak Van’ın ekonomi ve ticaretine yeni bir kapı açacaklarını söyleyen Kandaşoğlu, kentte kadın eliyle tüm sorunların çözüleceğini kaydetti. Beyaz Liste seçim ofisinde Yeşilağaç’a açıklamalarda bulunan Kandaşoğlu kentin kangren yarası haline gelen sorunların çözüm yolunu bir bir açıkladı. 

HALKTAN CİDDİ BİR İLGİ VAR

 

Yapılacak Van Ticaret ve Sanayi odası seçimlerine tüm Van halkının ilgi duyduğunu söyleyen Kandaşoğlu, “Teşekkür ederim. Babacım şimdi şuanda yalnız tüccar ve esnaflar değil tabi bu Van Ticaret ve Sanayi Odası`nın seçimleri Van`da bir gündem oldu. Halktan da ciddi bir ilgi var. Yani üyemiz olmayan kişiler de çok ilgi gösteriyorlar. Çok büyük beklentiler var. Sanki Zahir Kandaşoğlu gelecek Van`ın tüm sorunları bitecek gibi bir hava var. İnşallah öyle olur. Bizimde Allah`ın izniyle düşüncemiz odur. Van`ın bütün bileşimleri, bütün yetkili mercileri ve bütün SDK ları birleştirerek bu Van`ın tüm sorunlarını ve bu Van niye bu durumda hep konuşuluyor Allah`ın izniyle ciddi bir şekilde masaya yatıracağız. Bizim şuanda sahada çok güzel çalışmamız var. Çok güzel bir ilgi, alaka ve moral var. Halkta bir moral var. Bizi görünce gerçekten dua var. Herkesin bir isteği var, herkesin bir sorunu var bunları bize anlatmalarından biz çok mutlu oluyoruz” dedi. 

HALKIN BAKIŞ AÇISI, ÇÖZÜM NOKTASI ZAHİR KANDAŞOĞLU

Esnafların artık ekonomik sıkıntılara karşı beyaz listenin kazanması gerektiğini söylediklerini ifade eden Kandaşoğlu, “Kesinlikle. Zahir Kandaşoğlu geliyor diye bugün aniden bir ara sokağa girdik bir sor sanki bir siyasi partinin bir lideri, sanki Van`ın kurtarıcısı gibi bir hava estirdiler. Bin kişi, iş yerinden çıktı bizi dışarda ciddi bir şekilde alkışladılar. Yani bizde duygulanıyoruz. Bu ilgiyi gerçekten hak ediyor muyuz etmiyor muyuz bilmiyorum. Halkın ciddi bir teveccühü var. Ciddi bir ilgisi var. Aslında bu halk bunu istiyor. Yani bur da bir değer var. Van Ticaret ve Sanayi Odası siyasi üstü bir kurum ve bütün iş adamları, siyasileri, Van`ın sermayesi olan kişiler bu odanın üyeleridir” diye konuştu. 

“ESNAFLA VE TÜCCARLA BİRLİK İÇİNDEYİZ”

 

Van’ın genel sorunlarının tamamına çözüm üreteceklerini anımsatan Kandaşoğlu, “Tabi genel sorunlar var. Bir türlü çözülmeyen, ciddi sorunlarımız var. Eksik projelerimiz, yatırımlarımız var ona bir şey demiyoruz. Ama bu halk bu odadan bunu bekliyor. Esnaflar, tüccarlar biz neden bir araya gelemiyoruz, konuşamıyoruz, niye bazı konuları tartışamıyoruz bu odada diyorlar. Aslında en ciddi sıkıntı budur. Niye her gün sahada yoksunuz bize sorulan soruların başında bu geliyor. Efendim yok, evet bir yönetim var fakat bizi ziyaret eden kimse yoktu. Bugün seçim var ziyaret etseniz ne olur etmeseniz ne olur diye düşünüyorlar. Bizim yanımızda olmalarının, heyecanla bizi beklemelerinin asıl nedeni budur. Sen diyor her zaman böylesin, her zaman sahadasın, her gün konuşuyorsun, her gün Van`ın sorunlarını dile getiriyorsun, sosyal medyada paylaşıyorsun. Halk bunu görüyor aslında. Bizde inşallah bundan sonra bu halkı nasıl mutlu ederiz, bu halkın yüzü nasıl güler, bu halk nasıl cesaretli olur, nasıl bu yaşamdan keyif alır diye düşünecez. Aslında bütün mesele bu. İnsan yaşayınca keyif alması lazım. Bir kurumu görünce o kurumdan keyif alması lazım, o kuruma güvenmesi lazım biz bunların hepsini inşallah yapacaz. Öyle bir ekibimiz var” dedi. 

VAN`IN BÜTÜN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ 

Van`ın bütün değerlerine sahip çıkacaklarını söyleyen Kandaşoğlu, “Bizim en büyük vallahımız bu olacak göreceksiniz. Bu süreçte, bu sefer ki seçimde kadınlar ön planda olacak, önümüzde yürüyecekler. Kadınlar ayrı bir ilgi görecek. Zozan kardeşimiz, Dünya ve bütün kadınlarımızın her gün sayısı artarak ekibimize katılıyor. Bunları inşallah Ankara`ya taşıyacağız. Bunlara ayrı bir ekip kurup; bakanları ve yetkili merciileri ziyaret edebilecekler. Biz onlara randevu ayarlayacağız, imkan sağlayacağız. Kadınlar ayrı bir şekilde kadın sorunlarını görüşecekler. Kadın dernekleri ayrı toplantı yapacak. Ya biz Van`ın her alanında olacağız. Van`ın bütün değerlerine sahip çıkacağız. Bütün mallarına sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. 

“BU EKİP HER ZAMAN SAHADA OLACAK”

Van halkına son olarak buradan mesaj veren Kandaşoğlu, “Van halkı gerçekten çok temiz bir halk. Van halkı gerçekten kendine yakışmayan bir tavırda bulunmamıştır. Van halkı çok şeye sahip çıkmıştır. Onun için Van halkına ne yapsak azdır. Van halkı merak etmesin bende onların bir evladı ve kardeşi olarak onların tüm sorunlarıyla ilgileneceğim. Gece gündüz bu ekibi çalıştıracam. Van halkının ne sorunu varsa Zahir Kandaşoğlu bire bir takip edecek. Çözebileceklerini çözecek. Zahir Kandaşoğlu ve ekibi çok güçlü ve çok duyarlı bir ekiptir. Ekibin içinde Kadın Girişimcilerin hepsi okumuş, mühendis… Bizim ekibimiz hepsi okumuş, bilgili bir ekip. Göreceksin bu ekip hep sahada olacak. Odanın misyonu, görevi neyse daha fazlasını yapacaklar. Van`ın bütün sorunları gündem olacak Türkiye genelinde göreceksiniz. Mecliste Van`ın sorunları Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında dile getirilecek göreceksiniz. Van`ı ziyaret edecek bütün bakanlar VATSO`yu ziyaret edip sorunları, sıkıntıları dinleyecek” şeklinde konuştu.

Zahir Kandaşoğlu Van Tso Van Taraf Gazetesi Abdulrahim Yeşilağaç açıklama Zozan Adiyan Dünya Karakuş