Kandaşoğlu'ndan Flaş Açıklama...

TAKİP ET

Kandaşoğlu, Mazbata alır almaz Cumhurbaşkanı ile görüşeceğim Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Beyaz Liste Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu seçim sonrası yapacağı ilk çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Zahir Kandaşoğlu; Van Taraf Gazetesi'ne Önemli açıklamalarda bulundu...

Seçimi kazanır kazanmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir randevu alacağını söyleyen Kandaşoğlu kentin sorunlarını raporlar haline Cumhurbaşkanına ileteceğini söyledi. 
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerin tamamlandığını ifade eden Kandaşoğlu, “Ziyaretlerimiz için de bugün son gün bugün. Sabahtan beri Suvaroğlu Caddesinde bulunan bütün esnaflarımızı ciddi bir şekilde ziyaret ettik. Hepsini tek tek gezdik. Gerçekten bu sene Van VATSO seçimi Türkiye`nin gündemi oldu. İl dışında yaşayan Vanlı bütün hemşerilerimizin gündemi oldu. Gerçekten herkes büyük bir heyecana kapıldı. Van VATSO seçimi çok ciddi bir şekilde önemsediler. Bizim bu odaya aday olmamızın tek sebebi halkın beklentileridir. Halkımızın VATSO üyesi olan olmayan herkesin bu seçimle ilgilenmesi benim çok dikkatimi çekti. Büyük bir beklenti var. Sanki Van VATSO bir umut ve ekmek kapısıdır. VATSO sorunları çözecek bir STK`dır. Öyle de olacak. Allah bizi millete karşı mahcup etmesin. İnşallah bizde onlara ve ilimize yakışır bir şekilde görev yapacağız. Bir insan bir yere talip olduğu zaman bir koltuğa bir makama bir kuruma aday olduğu zaman o insan kesinlikle o makamı o koltuğu yüceltmek zorundadır” dedi. 

VAN`IN KANAYAN YARASI OLAN SORUNLARI CUMHURBAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİM

Oda başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla Van TSO’yu iyi bir noktaya taşıdıklarını söyleyen Kandaşoğlu, “Bizim de Allah`ın izniyle daha önce de VATSO`da başkan olduğum dönemde VATSO diye bir şey yoktu. Biz bugün bu odayı bu seviyeye getirdik çok şükür. Bu eseri bu ile kazandırdık. Bugün yediden yetmişe bu odayla bu odanın seçimleriyle ilgileniyor. Bir özel okulun yapmış olduğu VATSO anketinde bile birinci çıktık. Halkın tercihi Zahir Kandaşoğluydu. Ben gençlerle daha çok ilgili ve alakalıyım. Bana gelen hiç kimseyi geri çevirmiyorum. Maddi manevi elimden ne gelirse yardım etmeye çalışıyorum. Gerek iş yerleri açılışlarına gerekse davetlerine katılıyorum. Görüyorlar benim iyi niyetimi, samimiyetimi görüyorlar. İnşallah yarın seçim sonucu Beyaz listenin zaferiyle sonuçlanacak. Bizde ondan sonra inşallah ilk icraatımız 19 meslek grubumuzla Cumhurbaşkanımızla randevu alıp Van`ın temel sorunlarını bire bir görüşeceğiz. Van`ın sorunlarına son noktayı koymak için Cumhurbaşkanıma iki saatlik bir randevu talebimiz olacaktır. Van`ın kanayan yarası olan sorunları Cumhurbaşkanımızla görüşeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımıza ciddi bir rapor sunmak istiyorum. İnşallah mazbata alır almaz ilk işim randevu talep etmek. Bütün sorunları, sıkıntıları çözmek için randevu talep edeceğim ve inşallah alacağım da. Bütün Van halkına yakışır bir şekilde bu görevi üstleneceğim” şeklinde konuştu.

Van Taraf Gazetesi Van Haber

Zahir Kandaşoğlu VATSO Başkan Cumhurbaşkanı