Kandaşoğlun'dan Önemli Açıklama...

TAKİP ET

Vatso Başkan adayı Zahir Kandaşoğlu'dan önemli açıklamalar....

Van'ın saygıdeger tüccar esnaf ve tacirleri ...

Kıymetli girişimci kadın kardeşlerimiz. 

 

Sevgili gençler ve 

 

değerli medya mensupları..

Malumunuz Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak  yeni bir seçimin arefesindeyiz...

 

 

Ama maalesef bugün sosyal medyaya yansıyan kimi talihsiz paylaşımlar bizleri fazlasıyla üzmüştür. 

 

Kentimiz adına hayati bir önem arz eden Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri takvimi açıklanmadan, üye listeleri kesinleşmeden yönetiminde bulunan arkadaşların bürolar açtığı,aday tanıtımı yaptığını  görüyoruz. Böylesi baskın hamleler ne ülkemizde ne de dünyanın başka bir yerinde görülmüş değildir... 

 

Unutulmamalıdır ki, Van Ticaret ve Sanayi Odası saygınlığı olan bir kurumdur, dernek değildir. Kendine göre bir işleyişi vardır. Bu işleyiş etik kurallar çerçevesinde ilerler. Tüm bunlara rağmen yangından mal kaçırır gibi sergilenen davranış, üyeye hakarettir. Daha seçim tarihini belirlemeden seçim bürosunu açmak da neyin nesi oluyor?

 

Değerli Van halkı henüz listelerin açıklanmadığı, listelerin netleşmediği bir süreçte böylesi manipülasyon kokan girişimler fazlasıyla manidardır...

 

 

Zira geçmiş seçimlerde tanık olduğumuz kimi şaibelerı çagırıştırmaktadır.

Mevcut yönetimin (mavi listenin) sergilediği bu manidar  davranış bizleri fazlasıyla  kaygılandırıyor.  

 

Kıymetli üyelerimiz, saygıdeğer tüccarlarımız.Mavi Listenin bu tutumunu fazlasıyla  gayri ahlaki bulduğumuzu belirtmek isteriz.

 

Lâkin  kimsenin şüphesi olmasın ki, bu işin takipçisi olacağız. Böylesi gayri ahlakı tutumdan dolayı basın açıklaması yapma ihtiyacı duyduk.

 

Çünkü bu kentin değerlerini önemsiyoruz. Çunkü bu kentten başka gidecek yerimiz yok. Kentin birilerinin rant merkezi olmasına müsaade etmeyeceğiz. Kentin en büyük kurumu olan Van Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde gelişebilecek tüm entrikaları boşa çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Başta Van 

esnafı ve tüccarı olmak üzere tüm Vanlı hemşerilerime saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.

 

Zahir Kandaşoğlu

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı

Zahir Kandaşoğlu seçim vatso esnaf tüccar