İŞTE AWESTA GÜZELLİK SALONUN FARKI...

TAKİP ET

Gazeteci Abdulrahim Yeşilağac sordu, Awesta Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı M. Zeki Mamuk Cevapladı...

Awesta güzellik salonu, kalitenin tek adresi 5 yıldır Van halkına hizmet veren awesta güzellik salonu kaliteli ve güvenilir hizmetiyle Van’a değer katmaya devam ediyor.

Van Taraf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdulrahim Yeşilağaç 'a konuşan Awesta Yönetim Kurulu Başkanı

M. Zeki Mamuk ; bizi tercih eden bütün danışanlara sonsuz teşekkür ettiğini belirti.

SİZİ TANIYABİLİRMİYİZ!

M. Zeki Mamuk ; Awesta Şirketler Grubu Yönetim kurulu başkanıyım aynı zamanda awesta güzellik salonu yetkilisiyim 5 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyiz. Awesta güzellik salonu olarak elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Awesta Güzellik Salonu olarak yenilikler yaparak bu yaz çok daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunacağız. Bu yüzden tüm halkımızı awesta güzellik salonunu tercih etmelerini istiyoruz ve bizi tercih eden tüm danışanlarımıza sonsuz teşekkür ederim.

SALON ÇOK DENETİM AZ!

Evet, doğru Van da son zamanlarda inanılmaz derecede salon açıldı bunların çoğu ruhsatsız ve yetkisiz merdiven altı tabiri ile tabir ettiğimiz salonlar ve merkezlerdir. Bunlarla ilgili herhangi bir denetim yok ne belediye ne il sağlığı ne odamız tarafından bununla ilgili bir çalışma yoktur. İl sağlığı belediye ruhsatı ve yetkisi olan resmi evraklarinda herhangi bir eksiği olmayan yerleri denetlenmektedir. Bizlerde diyoruz ki bu arkadaşlarımızın yerlerini denetleyip onlara sıkıntı yapacağınıza hiç bir belgesi olmayan, yetkisi olmayan, ruhsatı olmayan yerleri denetleyin ve kapatın! Denetim mekanizması yok denecek kadar azdır. Hatta yoktur.

BİRÇOK SALONDA YABANCILAR ÇALIŞTIRILIYOR!

Aynı zamanda Van'daki çoğu salonda benim kendi meslektaşlarım, bu yörenin insanını çalıştıracağına İranlıları çalıştırmaktadırlar. Bu İranlıların oturma izni dahi yok oturma izni olmayan insanları çalıştırmamalarını istiyoruz. Bizim kendi vatandaşlarımızda işinde iyi, ehil, uzman olan insanlarımız var.

İNDİRİM KAMPANYASI

 Bu vatandaşlarımızı çalıştırmalarını rica ediyoruz. Biz bu yaz öyle bir kampanya yaptık ki hiç kimse bu kampanyaya yok diyemeyecektir. Yaz boyunca kampanyamız devam edecektir. Yaz boyunca tüm vatandaşlarımız ve bizi tercih eden tüm danışanlarımız bu kampanyadan yararlanabilecektir.

Salonumuzda yapılan tüm işlemlerimizde %40 indirim kampanyası başlattık.

Awesta güzellik salonu olarak yeni yüzümüzle yeni uzman personel kadromuzla danışanlarımızın hizmetindeyiz.

Çirkin bayan yoktur. Awestayla tanışmamış bayan vardır."dedi.

Haber: Gülistan Ozemre Abdulrahim Yeşilağaç

Van Taraf Gazetesi Van Haber

M. Zeki Mamuk Awesta Güzellik Van Van Taraf Gazetesi Abdurahim Yeşilağaç