İş Kadını; Efsane'den Efsane açıklama...

TAKİP ET

Van Taraf Gazetesine önemli açıklamalarda bulunan iş Kadını 4.grup müteahhit adayı Efsane şöyle konuştu... Son günlerde kentin en önemli gündemi Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri oluşturuyor. Adaylar da bu eksende seçim ofislerini açıp projelerini açıklıyor. Esnafların bir kısmı da kendilerine yakın gördükleri başkan adaylarına desteklerini sunuyor.

Kırmızı Listeye destek verenler arasında kentte işletmeleri bulunan İran uyruklu esnaflarda bulunuyor. Bu esnaflardan biri de Efsane.Amaneh 

4. Grup Müteahhit adayı Efsane; "Yaklaşık 4 yıldır Van'da bulunan Efsane Amaneh, Başkan Adayı İzzet Çoban'a destek verdiğini belirterek, "İran Mahabad doğumluyum. Yaklaşık 4 senedir Van'da ikamet ediyorum. Bu süre içerisinde kendime ait olan firmam ve mağazamla kent ekonomisine katkı sunmaktayım. 

Van'ı çok sevdim ülkeyi çok sevdim Yaklaşık 4 senedir burada ikamet etmekteyim şirketimde ve mağazamda çalışanlarımız için istihdam sağlamaktayız ekonomiye gelince baş gösteren pandemi sonrası ülkede ve Van'da sarsılmalar meydana gelmiştir. Van Haber

Bunu nasıl kalkındırabiliriz Tüccar ve esnaf olarak nasıl bir değişim yaratabiliriz bunun en büyük etkeni kırmızı dedik ve Başkan adayımızla beraber Allah'ın izniyle bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktığımız zaman Van'ın ekonomiksel, Ticaret  anlamında ve Türkiye Çevre ülkeleri ticari anlamda ne dereceye geldiğimizi göreceksiniz.  Ben burada bütün esnafa seslenmek ve aynı zamanda Aslında tek tercihleri  İzzet Çoban başkan adayımız kırmızı liste olmalıdır.  Bir İranlı iş kadını olarak bütün Van esnafına sesleniyorum kırmızı listeye desteklemek zorundayız Çünkü Van'ın acilen büyük değişim ve dönüşüme ihtiyacı vardır.  Hep birlikte sevginin kırmızısını büyütelim Saygılarımla efsane Ameneh, dile getirdi.

Van Taraf Gazetesi Van Haber

Efsane Amaneh kırmızı liste İzzet Çoban Esnaf Tüccar Van