Gündüz'den Antalya Vanlılar Derneği Başkanı Murat Yaşar Muncester'e övgü dolu sözler

TAKİP ET

Kendisini memleketine adayan ve Antalya'da yaşayan Antalya Vanlılar Derneği Başkanı Murat Yaşar Muncester hemşehrilerine destek olmak için gecesini gündüzüne katarak üyeleri için mücadeleye devam ediyor.

Akdeniz’in incisi Antalya Vanlılar Derneği Başkanı Murat Yaşar Muncester durmak bilmiyor gecesini gündüzüne katarak üyeleri için mücadele etmeye devam ediyor. Antalya’da kendi. Kültürlerini yaşatıp tanıtabilme adına çok çaba sarf ettiğini elinden geldiğince konserler şenlikler festivaller düzenleyip Antalya’daki hemşehrilerini birarya getirip birlik ve beraberlikle dini pekiştirmek adına güzel projeler üretmeye çalışıyor.

 

Türk Halk Müziğinin usta sanatçısı Ali Gündüz www.vantarafgazetesi.net sitesine yaptığı açıklamada şöyle dedi. hayatımda böyle çalışkan özverili kendi memleketi için efor sarf eden başka bir Başkan görmedim dedi. Gündüz gerçekten bir milletvekilinden daha çok çalışan koşturan üreten yardımcı olmak adına elinden gelenin fazlasını yapan bir insan ve sanatın sanatçının dostu olan bir Başkan henüz görmedim diyen. Gündüz. Yaptığı çalışmaları takdiri Şahan görüyorum, başarılarının devamını dilerim her zaman başkanımızın yanındayız şeklinde konuştu.

Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Ali Gündüz Murat Yaşar Başkan dernek yardım destek