Gazeteci Abdulrahim YEŞİLAĞAÇ sordu; Güzellik uzmanı ve Uzman Estetiysen Özlem HANLIGİL cevapladı…

TAKİP ET

Van Sağlık sektörüne Bomba gibi düşen bu habere dikkat...

 

Son zamanlarda Van ilimizde işi bilen bilmeye gerek resmi gerek merdiven altı olarak ınsan sağlığını hiçe sayan ve tamamen para için savaşan sertifikasız ruhsatsız ve merdiven altı olarak adlandıran Güzellik salonları adeta çoğalmış bulunmaktadır. Konu ile ilgili bir takım araştırma yapma adına Van ilinde hizmette sınır tanımayan FLORYA Güzellik ve Estetik salonunda mesul müdürlük ve Uzman Estetisyenlik yapan tecrübeli Özlem Hangıli ile özel bir haber yapma gereği bulup kamuoyunu bilgilendirmek adına.

Ve O Özel Haber Şöyle…

Merhabalar ben Özlem Hanlıgil Van Merkez doğumluyum. Güzellik uzmanı ve Uzman Estetisyenim. Florya Güzellik Merkezinde mesul müdürlük ve Uzman Estetisyenlik yapmaktayım. Ayrıca iki üniversite mezunuyum. Şu an Van Yüzüncüyıl Üniversitesin’de Laborantlık bölümü öğrencisiyim.



Bilindiği kadarıyla güzellik adı altında Van’da birçok yer hizmet vermekte ve son zamanlarda Güzellik salonlarında uzman dâhilinde yapılmayan bilinçsiz işlemlerden dolayı yoğun sorunlar ile karşılaşıyoruz. Biz Florya ailesi olarak 3 uzman estetisyen ve 25 kişilik kadromuz ile Van’daki danışanlarımıza hizmet vermek amacı ile Güzellik Merkezi olarak, 800 metre kare alanda Lazer epilasyon, bölgesel zayıflama, kuaför bölümümüz ayrıca Selülit tedavisi,  Hydrafacial hizmetlerini yeni nesil cihazlarımız ile bu sektöre yeni bir renk ve canlılık getirdiğimizi düşünüyoruz. Merkezimizde temel hizmet Epilasyon olmakta. Lazer Epilasyon cihazı yanında zayıflama cihazları, Selülit giderici, Pasif Egzersiz, Cilt bakım sorunları olan aknasikar tedavileri, Kalıcı Makyaj ve Kuaför hizmetleri veriyoruz. Kullandığımız tüm cihazlar son teknoloji,  yeni nesil cihazlardır ve yeni cihazlar fuarı aracılığı ile takip edilmekte ve danışanlarımız için en uygun olanlar tercih edilmektedir.



Benim işimin en sevdiğim tarafı; görünüş güzelliği, kişilerde de aynı zamanda ruh güzelliği ve bilindiği gibi kendine güvenin artmasını sağlıyor. Estetik ve güzellik kaygılarıyla verilen hizmet sonrası misafirlerimizdeki mutluluk benim için her şeye bedel. Bundan daha güzel ve tatmin edici bir durum olamaz. Diğer yandan bize ve merkezimize olan güven de beni mutlu ediyor ve halkımıza yararlı olduğumuzu görmek bize ekip olarak huzur veriyor. İlimize bu yatırı yapan Savaş ve Suat beye sizin nezrinizde Teşekkürlerimi sunuyorum, ayrıca Van Taraf Gazetesi’ne bana sunduğu bu imkandan dolayı Şükranlarımı sunuyorum dedi.