Vanlı iş insanlarından VATSO Başkanı Kandaşoğlu'na destek

TAKİP ET

VATSO Başkanı Kandaşoğlu 'Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon ve Emlak Fuarı'nı ziyaret etti

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile ilin önde gelen İş İnsanları İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından 10’uncusu düzenlenen 'Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon ve Emlak Fuarı'nı ziyaret etti. 

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri fuarda stand açan firmaları bir bir ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İnşaat sektöründe önemli firma bayiliklerinin Van’da olmasından dolayı büyük gurur duyduğunu söyleyen Kandaşoğlu firma sahiplerine kentte yaptığı hizmet ve istihdam için teşekkür etti. Fuar ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılaşan Kandaşoğlu ve heyeti Van TSO seçimleri içinde destek sözü aldı. 

KAZANIP VAN’A VE VAN HALKINA KAZANDIRACAĞIZ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kandaşoğlu, “Bugün Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) heyeti olarak 'Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon ve Emlak Fuarı'nı ziyaret ettik. Burada firma açan bayilerimizin çalışmalarını, sorun ve taleplerini dinledik. Van esnafı bizleri seviyor, yoğun bir ilgiliyle karşılaştık, özellikle önemli bayiliklerin bölgemizde olmasından ve bunu bölge insanımızın üstlenmesinden dolayı gurur duydum. Van’da açılan her firma istihdam demek, bölgeye yeni bir hizmet demek, inşaat sektöründe malzemeler daha önce diğer illerden geliyordu, şimdi ise Van’da inşaat sektörü ile ilgili her kalem Van’da Van halkının eliyle üretiliyor. Van’da bu ve buna benzer bayilikler açan, istihdam alanı oluşturan, Van’a değer katan tüm firmalarımızın yanındayız. Esnafımız bizim göz çiçeğimizdir, Van için çaba içinde olan geçlerimiz bizim baş tacımızdır. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına bu yıl adaylığımızı koyuyoruz, VATSO heyetimiz ile bu seçimi kazanıp Van’a ve Van Halkına kazandıracağız” dedi. 

 

Açıklamanın ardından Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan’ı ziyaret ederek üretim yapan fabrikalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. 

 

Başkan Kanadoğlu’na Van’da yönetim kurulu üyeleri dışında farklı sektörlerde hizmet veren İş İnsanları da katıldı. Van Haber Van Taraf Gazetesi

vatso Zahir Kandaşoğlu Van fuar Van Taraf Gazetesi