Eş Başkanlar Kurt ve Yacan: Parklar ortak yaşam alanlarımızdır, sahip çıkalım

TAKİP ET

İpekyolu Belediyesi 42 parkın peyzaj, yenileme, yeşillendirme ve onarım çalışmalarına başladı. Eş Başkanlar Şehsade Kurt ve Azim Yacan, onarımı tamamlanan dört parkta incelemelerde bulundu.

Vantarafgazetesi- Alipaşa Mahallesi İller Bankası 3. Sokakta bulunan parkta yapılan çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmalarının yanı sıra, Cevdetpaşa Mahallesinde bulunan boş alan parka çevrilirken, çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkın peyzaj çalışmaları da bitirilerek halkın hizmetine sunuldu. Alipaşa Mahallesi Suvaroğlu’ndaki parkta ise çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmasının yanında parka fitness aletleri konuldu. Yalı mahallesi Sümbül sokakta yapımına kısa bir süre önce başlanan parklarımızda da kamelya, oturma bankı, dekoratif çöp kovaları montajları yapılırken, parkların etrafları da ferforje ve panel çitlerle çevrelenerek, akasya, atkestanesi, taflan, mevsimlik çiçekler gibi zengin bitki örtüsüyle yeşillendirildi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mevcut 42 parkın bakım-onarım işlerine de geçtiğimiz hafta başlamıştı. Tadilatına başlanan parklarımızın bayram öncesi tamamlanması hedefleniyor.

Eş Başkanlar Kurt ve Yacan’dan parklar için duyarlılık çağrısı
Eş Başkanlar Şehsade Kurt ve Azim Yacan incelemeler sırasında açıklamalarda bulundu. Kurt ve Yacan, “ Parklar hepimizin ortak yaşam alanlarıdır. Parkı evimizin sokağımızın, mahallemizin bir parçası olarak görmeliyiz. Ona göre korumalı ve kullanmalıyız. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. “ çağrısında bulundu.