EĞİTİM ŞART...

TAKİP ET

Kaya Kozmetik ve Nues kuaför ve güzellik salonu Sponsorluğun da kuaförlere kalıcı makyaj Kıl tekniği ve kirpik lifting eğitimi semineri verildi.

Van Taraf Gazetesi - Van’da Menaf Kaya, Kaya Kozmetik ve Nu Es Bayan Kuaförü ve Güzellik salonu  tarafından bölgede bir ilk gerçekleştirilerek, bayan kuaförlerine kalıcı makyaj Kıl tekniği ve kirpik lifting eğitimi verildi. Programa katılan Van Berberler ve kuaförcüler oda başkanı Veysel Koç ise tüm üyelerimize elimizden geldikçe bü tür çok amaçlı eğitimler yaratmaktayız dedi. Koç bu eğitim seminerin Bay ve Bayan Kuaför ve Güzellik uzmanlarımıza bir yenılık daha katacağına ınanıyorum diyerek tüm katılımcılara başarılar dilerim ded.

Van ilinde lüks My Suit Otelde düzenlenen eğitimin ardından açıklamada bulunan Nurgül Erdem ve Büşra Yıldırım ortak yapmış oldukları açıklama şöyle;  iki gün boyunca süren programda, bayan kuaförlerine önemli dallarda eğitimler verildiğini ifade ederek, “Van’da KAYA Kozmetik ile yapmış olduğumuz eğitimde duyurucu bir program olduğunu düşünüyorum. İki gün boyunca kuaförlerimize kalıcı makyaj eğitimi ve Kıl tekniği ve kirpik lifting verdik. Organizasyon muhteşemdi. Öğrencilerimiz oldukça başarılıydı. Hem güzellik salonu hem de kuaför sektöründe bir ilki yaptık. Bundan sonra da her ay farklı dallarda eğitimlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Ardından Eğitim semineri veren Zarina Byashimova; Van’da bu tarz eğitimlere talebin fazla olduğunu ancak eğitim alanında yeteri derecede desteğin alınmadığını dile getiren Byashimova, “Biz de bu desteği tamamlamaya geldik. Yapmış olduğumuz uygulama, tamamen görsel anlamında problemli ciltlerde birebir bir uygulamadır.

Van’ın sosyal medyada yanlış tanıtıldığına da dikkat çeken Byashimova, “Van, hem şehir anlamında muhteşem hem de insan anlamında çok güzel. Van, sosyal medyada hep yanlış tanıtılıyor. Halbuki Van, Türkiye’nin Paris’i diyebiliriz” şeklinde konuştu.

KAYA Kozmetik Sahibi Menaf Kaya ise her yıl farklı dallarda eğitim programları düzenlediklerini dile getirerek, “Daha önce kalıcı makyaj Kıl tekniği ve kirpik lifting çok çeşitli eğitimleri düzenlemiştik. Bu günde kalıcı makyaj Kıl tekniği ve kirpik lifting eğitimlerini veriyoruz. Bundan sonra eğitimlerimiz devam edecek. Güzellik ve kuaför salonlarında çalışan elemanlarımıza Türkiye’nin önde gelmiş isimleriyle eğitim vermeye devam edeceğiz. Kaya Kozmetik gerek kuaför ekipmanları olsun gerekse kuaför dalındaki üstün ürünleri olsun her zaman kuaförlerimizin yanındadır” dedi. Program iki günün sonunda yapılan sertifika töreni ile son buldu.