Edremit'in Göz Bebeği Çocuklar temiz havada doğal ortamda yetişiyor.

TAKİP ET

Van'ın Edremit ilçesinde Okul öncesi eğitim ve öğretim veren Edremit Amerikan Kültür Kreş ve Gündüz Bakım evi (AKD KİDS) kapılarını Van Taraf Gazetesine açtı...

Akd Kids Kreş ve anaokulunun  hem kurucusu hem de okul müdürü olan Yıldırım Bilici  "Edremit Akd Kids  Kreş ve anaokulu olarak 6 yıldır bu eğitim sektöründe hizmet vermekteyiz. Yaptığımız çalışmaların tek önceliği, her çocuk özeldir" diyerek konuşmasına başladı. Ardından " her çocuk burada güvenilir bir eğitim almalı. Bu şekilde eğitimlerimiz  sürdürmekteyiz.

 

Amacımız  çocuklarımıza  üst düzey seviyede konforlu bir eğitim vermektir. "  dedi. Sözlerine devam eden Bilici " Edremit Akd Kids Kreş ve anaokulu olarak bulunduğumuz çevre ve yerleşim yerlerinden uzak doğa ile iç içe oluşumuz bizim ve öğrencilerimiz için avantaj sağlamaktadır.  Çocuklarımıza, doğanın bütün güzelliklerini uygulamalı olarak doğa yürüyüşleri, çiçek yetiştirme ve hayvan sevgisi aşılama gibi aktiviteler de bulunmaktayız.  Ve burada izlediğimiz eğitim modeli, öğrencilerimizin her açıdan hayata dair küçük bilgiler edinmesidir. " Dedi.

Sözlerine devam eden okul müdürü " İngilizce, kitap okuma, piyano ve robotik kodlama  gibi dersler uzman eğitim kadromuz ile profesyonel olarak çocuklarımıza eğitim vermekteyiz.  En büyük desteğimiz velilerimiz en büyük cevherimiz çocuklarımızdır. Çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırladıysak  ne mutlu bize ne mutlu velilerimize  diyerek teşekkür edip konuşmasını sonlandırdı.

 

Kader Öğretmen; Merhaba ben Kader öğretmen Gökkuşağı sınıf öğretmeniyim, okulumuzda çok çeşitli etkinlikler yapmaktayız, aynı zamanda bugün gördüğünüz gibi çocuklarımızı doğayla birleşirip onlara doğanın yararlarını ve ne kadar önem teşkil ettiğini öğetiyoruz dedi. 

 

Canan öğretmen: " Akd Kids ve Anaokulu'nun  kelebekler sınıf öğretmeniyim. Burada öncelikli amacım daha öz güvenli daha donanımlı daha gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmektir. An itibariyle görmüş olduğunuz etkirliğimizde de,  çocuklarımızın gelişimi ve ilköğretim için bir temel atma sebebidir. Buradaki amacımız çocuklarımıza Vatan bayrak millet sevgisini aşılamak ve değerlerinin farkına varmasını sağlamaktır. 19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramı için çeşitli çalışmalar yapıyoruz diyen Canan Öğretmen,  ilgi alakanız için Teşekkür ederim " dedi.

 

 

Emre öğretmen:  " Akd Kids Kreş ve Anaokulu'nun robotik kodlama öğretmeniyim. Çocuklarımızın zekâ ve matematiksel yönden  yönden uygulamalı eğitimlerim ile ders vermekteyim" dedi

 

Behice öğretmen:  " İngiliz Dili ve edebiyat okudum Akd Kids Kreş ve Anaokulu’nda  öğrencilerimize uygulamalı ve şarkılar eşliğinde Temel İngilizce dersi vermekteyim." Dedi.

 

Elif  öğretmen: " Merhaba okul öncesi öğretmeniyim günlük etkinliklerimiz; Güne ilk başta kahvaltı ile başlıyoruz. Güne merhaba, kitap okuma saati ve hikâye dinleme saati ile devam ediyoruz. " Dedi.

Van haber Van Taraf Gazetesi

Haber; Aydenız Temel

 

AKD KİDS Canan van VanTarafGazetesi okul eğitim