DÜNYA DÖNER 65. ŞUBESİ İLE VAN'DA AÇILDI... (FOTO GALERİ) TIKLA...

TAKİP ET

Van ilinin ihtiyacı olan Dünya Döner 65. şubesi ile Van halkın hizmetine açıldı...

VanTarafGazetesi - Uzun zaman içinde uğraş veren Van'lı İş İnsanı İsmail Gökdemir nihayet Van iline bir marka daha kazandırdı. 

Birçok ilde olan “Dünya Döner” markası ile ün yapan işletme, büyük talep üzerine bundan böyle Van’da hizmet verecek.

Antalya Merkezli ve kendi çiftlik hayvanlarından elde ettikleri ürünlerle Vatandaşlara leziz hizmetler sunan “Dünya Döner” Van’da hizmet vermeye başlaması, vatandaşlar tarafından memnuniyetlik duygusunu uyandırdı.

Sanat sokağında hizmet vermeye başlayan “Dünya Döner” markalı işyeri işletmecisi İsmail Gökdemir, dünyaca ünlü bir markayı Van’a getirmenin büyük mutluluğunu duyduğunu ifade ederek; “Bilindiği üzere “Dünya Döner” dünyaca ünlü  kırmızı et ürünü markasıdır. Genel Merkezimiz Antalya’dır. Antalya’da bağlı bulunduğumuz işletme sahiplerinin kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri büyükbaş hayvanlardan elde ettikleri, tamamen sağlıklı ve hijyenli etlerdir. Dünya Döner, kendi tesislerinde özenle ve titizlikle yetiştirdikleri büyükbaş hayvanları, oldukça temiz ortamlarda keserek, kendi yetiştirdikleri büyükbaş hayvanların etlerinden, arada aracı olmadan değerli müşterilerine ulaştırıyor.

 

Bizlerde "Dünya Döner" işletmesi yetkilileri ile görüşerek, çeşitli girişimlerimiz akabinde, "Dünya Döner" markasını Van’a getirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Tamamen sürümden kazanç elde etmeyi düşünen bir anlayışla hizmet vereceğiz.

 

Şimdilik, işyerimizde yaklaşık 20 genç kardeşimiz iş sahibi oldu. Nasip olursa ileriki zamanlarda, işlerimizin biraz daha rayına girmesiyle, inşallah bu sayı daha da artacaktır” diyen "Dünya Döner" Van Şubesi işletmesinin sahiplerinden İşadamı İsmail Gökdemir, iş yerinin Van’a kazandırmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.



Daha sonra Mehmet Arşın Kaya şöyle konuştu; 

Ismim memet arşın kaya 14 yıllık gıda işletmeciligi tecrübem ile ankara merkezli MAK EMLAK YATIRIM DANISMANLIGI firmamı kurdum. Ankara başkentinde bu deneyimlerim 38 adet yap  işlet devret modeli ile cafe restoran kurulumu yaparak yatırımcılara karli projeler sundum

  Şubat ayında dünya dönerin merkezi olan antalyaya bir is seyahati düzenleyerek firmanın entegre tesisi fabrikası  çiftliklerini ve şubelerini gezerek gerçek et doneri ucuza yiyebilmenin mutluluğu ile ankara ilinde 2 şube açılışı gerçekleştirdikden sonra van ilinde değerli 3 iş adamı ile birlikte karli yatırım ve herkes için et döner slogani ile doğru nokta da halkımıza ucuza helal ve güvenlik belgeli yüzde 100 dana etinden et döner yedirmek için üniversite okuduğum doğunun yıldızı van için 1 milyon yatırım ile bir şube açmaya karar verdik. Yeni hedefim ise gerçek yatırımcılar ile yol alarak 5-6 şube daha açmayı planlıyoruz. Mak emlak yatırım danışmanlık firması olarak halkımıza istihdam sağlayacak bu proje ve yeni projeler ile hizmet vermeye devam edeceğim. Ilk 2 günde yüzde yüz müşteri memnuniyeti aldik. Bizi tercih eden muhteşem van halkına tesekkurlerimi sunuyorum