Dağbaş; Van'a hizmet etmek boynumuzun borcudur.

TAKİP ET

Van Taraf Gazetesi imtiyaz sahibi Abdulrahim Yeşilağaç sordu… Genç iş insanı Suat Dağbaş yatırımlarını anlattı;

İş İnsanı Suat Dağbaş şöyle konuştu. ‘’Ben Suat Dağbaş 26.05.1985 Van doğuluyum, aslen Van'lıyım ama babam Çaldıran Yukarısam'alı köyünden Van'a yerleşmiştir. Şu an Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim, hem okuyorum hem de ticaretle uğraşıyorum.



Van'da çeşitli yatırımlarımız var, ben Dağkan Yönetim Kurulu Hizmet Başkanıyım Van'da 50'ye yakın şuan istihdam sağlamaktayım.

Altın köşk Düğün Salonu, Florya Estetik Merkezi Van halkının hizmetinde ve ilerleyen aşamalarda Dedeman Otelini Van'a getirme projesi mevcut.

Böyle bir durum olduğu takdirde ortalama 400-450 ye yakın istihdam sağlayacağız böyle bir çalışmamız var.



Açıkçası bu Pandemi sürecinde Van'a faydalı olmak adına, Van'a güzel yatırımlar yapmak adına, istihdam sağlamak adına insanlara faydalı olmak için yaptık. Şuan dediğim gibi Dedeman Otelinin altyapısını oluşturuyoruz proje aşamasında ilerleyen zamanlarda bu projeyi hayata geçireceğiz, bunun haricinde çeşitli yatırımlarımız olacaktır. Şu an Düğün salonunda ortalama 30'a yakın çalışanımız var. Sağlık çalışanı olarak Florya Estetik ve Güzellik Salonunda 3 uzman Estetisyenimiz, toplamda 15'e yakın da bu bölümde var. Nasip olursa Dedeman Otelini Van'a getirdiğimiz takdirde 200'e yakın orda istihdam sağlayacağız. Yetkililerden bir beklentimiz yok ama tabi ki Van'daki iş insanlarının da bizim gibi Van'a yatırım yapmalarını isteriz’’ dedi.