Coşkun CHP Milletvekilliği adaylığını açıkladı

TAKİP ET

Son Dakika Van Haber… Van'da Dönem CHP Van Milletvekili Aday Adayı olan CHP Van İl Başkan Yardımcısı Selçuk Coşkun Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.

Toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan Coşkun, Sayın il Başkan Vekilim, il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, İlçe Başkanlarım, İl gençlik Kolları Başkanım, İl Kadın Kolları Başkanım, ve Değerli Basın Mensupları Hepiniz Basın Toplantıma Hoş geldiniz. 20 yıldır Üyesi olduğum ve mevcutta yöneticisi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, ülkeme, kentime ve partime hizmet etmeye çalıştım.

 

Bugün itibari ile de partimin yayınlamış olduğu, “Milletvekili Aday Adaylığı için İstifalar” hakkındaki genelge doğrultusunda büyük bir sorumluluk ve özveri ile yürüttüğüm yöneticilik görevimden, istifa ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracak yolculuğunda tarihsel sorumluluğumun gereği olarak “ben de varım” diyorum” dedi.

 

 

OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

Van’a hizmet için adaylığını bıraktığını söyleyen Coşkun, “Cumhuriyet Halk Partisi cumhuriyetin değerlerinin taşıyıcısı olan büyük ve güçlü bir partidir. Aday adaylığı sürecinde ve sonraki süreçte hiç kuşkusuz ki il örgütümüz ve ilçe örgütlerimizle omuz omuza çalışmaya devam edeceğim. Bundan sonraki süreçlerde, partime ve hemşerilerime daha faydalı olabileceğime inanıyorum. Kenti kuşatan bütün sorunların üstesinden hemşerilerimle birlikte gelecek, onların yakıcı sorunlarına çözüm odaklı olarak yaklaşacağım. Van’da doğup büyüyen, bugün ülkemin çeşitli şehirlerinde yaşam mücadelesi veren tüm hemşerilerimin, ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelerek Van’da görev yapan memur kardeşlerimizin kısacası ayrım yapmaksızın her bir vatandaşımızın sesi, sözü, vicdanı olmak için, onurla ve gururla yıllardır üyesi olarak görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili olmak istiyorum” diye konuştu.

Van Basın Van Taraf Gazetesi 

CHP Van Selçuk Coşkun Aday Adayı