Çoban "Esnaf ve Tüccarın Sesi Olacağız...

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı İzzet Çoban Esnafı ziyaret etti.

Esnaf ziyaretleri esnasında yoğun bir ilgi ile karşılaşan Van Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO) Başkan adayı İzzet Çoban, Van halkın hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışıyoruz dedi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO) Başkan adayı İzzet Çoban, esnaf gezilerini aralıksız sürdürüyor.


Seçim çalışmalarına STK Temsilcilerin ardından çarşı esnafı ile devam eden Çoban, kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek onlarla yaklaşan VAN TSO seçimleri hakkında sohbet etti.

Yaklaşan seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına yoğun bir tempoda ziyaretlerine devam eden Van Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO) Başkan adayı İzzet Çoban, esnaflardan destek istedi.

Ziyaretler esnasında kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İzzet Çoban, “ Esnaflarımız sağolsun bizleri bağırlarına bastı. Onların dertlerini sorunlarını dinledik. İnşallah bunların hepsini seçimi kazandığımızda ele alacağımız. Çalışmalarımız esnaf odak olacak. “
Van için İyi bir hizmet vereceğini söyleyen Van Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO) Başkan adayı İzzet Çoban,” Yeter ki esnafımız, odaların sahip çıksın. 22 Ekim günü bizlerden yana oylarını kullansınlar” dedi.

Van Taraf Gazetesi Van Haber 

İzzet Çoban Esnaf Ziyaret Van Van Tso İzzet Çoban