Bu haberi okumadan geçmeyiniz...

TAKİP ET

Kevser Gür ''Sağlıklı yaşamın pazarlığı olmaz, her bir bireyin sağlığı bizim için önem teşkil eder'' dedi.

2, Üniversite bitiren ve Herbalife Nutrition' tanışan Kevser Gür, hayatında yakaladığı en iyi şans olarak gördüğü yaşam koçluğu yapıyor. 30 yaşındaki Gür, 2 Üniversite mezunu olup kendini Herbalif'te insanların sağlığına adadığını ifade etti.



Kültür Sarayı'nın arka tarafında özel bir plaza da şirketleri olan Kevser Gür,  'Herbalife Nutrition' birçok yerde özel ders alarak şirkette önemli şeylere imza atıyor. İki Üniversite bitiren Gür Herbalif şirketine başlayarak kendini daha zinde ve mutlu hissediyor.

KPSS'ye hazırlanırken dershane döneminde bir arkadaşının sayesinde Herbalife ile tanıştığını  ve fazla kilolarından dolayı sıkıntıları olan Gür, birçok problemini olduğuna değindi. Gür, "Sonucu aldıktan sonra etki çevreme de geçti. Anneme verdim kardeşlerim zaten bu ürünleri kullanıyor ve daha sonra bana sunulan iş fırsat toplantısına katıldım. 2018 4-5 Nisan'da Mersin Erdemli ilçesinde bir eğitime katıldım. Bu eğitimde dikkatimi çeken tek şey şuydu; İnsanların tek amacı din ırk mezhep fark etmeksizin herkesin bir arada olduğu tek şey daha mutlu daha sağlıklı bir dünya için çalışmak ve beni en çok cezbeden ve dikkatimi çeken özgür bir iş olması. Kendi işin yani, bir patronun yok ve insanlara yardım ediyorsun onlara beslenme alışkanlığı kazandırıyorsun bu anlamda onlara yardımcı oluyorsun" dedi.

Gür, "Gerçekten pandemi döneminde



Herkes işinden oldu, insanlar kilo almaya başladı evde oturmaktan ve sıkıntı stresten dolayı ama biz hiçbir şekilde ofisimizi kapatmadık. Normalde Pandemi öncesi her sabah 200 kişi gelir ve bizimle kahvaltı yapardı her sabah, biz ne yiyorsak insanlara da onu veriyoruz zaten. Ama Pandemi oldu herkes evlere kapandı biz online çalıştık, hiçbir şekilde işimiz aksamadı. O kadar müthiş bir şirketimiz var ki hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yine online çalıştık, insanlara ulaştık yine beslenme alışkanlığı edindirdik, yine toplantılar Zoom üzerinden online olarak yaptık. Hiçbir şekilde kimse işinden olmadı ve evde otururken yine banka hesaplarımıza aylık ödemelerimiz yattı ve bu şekilde işimize devam ettik. Öncelikle tabi ki gelen insanlara özel bir tartımız var çıplak ayakla çıkıyorlar vücutlarını tarıyoruz yağ, kas, kemik değerleri çıkıyor daha sonra o değer çıktıktan sonra kişiye özel değerlerini söylüyoruz bilgilendiriyoruz bu şekilde diye ve artık insanların tercihine kalmış bir şey. Fakat şunu söylemek istiyorum şu dünyada hiçbir şey sağlık kadar önemli değildir. Her şeyden önce beslenme. %80 beslenme, %20 spor ve bu şekilde olması lazım" ifade etti.

Kendi kilosuna dikkati çekerek, spor yaparak yaşıyorum diyen Gür, şunları söyledi. "Benim kilo problemim yok ama ben kendim de çok dikkat ediyorum ve danışanlarıma da aynı şeyi yapıyorum. Ben de spor yapıyorum, dengeli de besleniyorum. İnsanların yaşam tarzını değiştiriyorsun onlara yardımcı oluyorsun. Bir teyze geliyor onu kilosundan kurtarıyorsun teyze dua ediyor Allah razı olsun diyor senin sayende kurtuldum kilolarımdan diyor. Bu da bizi mutlu ediyor, bir insanın dua etmesi çok önemli yani her şey de para değil elbette. Önemli olan gerçekten sağlıklı ve dengeli beslenmek. Şunu söylemek istiyorum Herbalife sıradan bir şirket değil bir beslenme şirketidir. 40 yıllık bir şirket ve 22 yıldır Türkiye'de de var. Şu an Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet göstermektedir ve 2019 yılında Kikof diye bir eğitimimiz vardı Uluslararası bir eğitim tam 12000 kişi vardı. Sinan Erdem Spor salonunda. Şunu söyleyeyim yani gerçekten muhteşem bir firma.  Pandemi döneminde hiçbir yıl yapmadığımız ciroyu yaptık. O ay herkes evlerine kapanırken en iyi ciroyu Pandemide yaptık ve bu aynı şekilde devam ediyor. Takviye gıdalar ve diğer her şey mevcuttur."