Bu Cafe'ye Uğramadan geçmeyiniz...

TAKİP ET

Yepyeni Konsepti ve Deneyimli Kadrosuyla Kültür Sokağa "Ihlamur Cafe" açıldı. Cafe'de, kitap okuma köşesi, toplantılar için özel kat, Dünya mutfağı, Dünya kahveleri ve özel special içecekleri ile hizmet veriyor.

Yepyeni Konsepti ve Deneyimli Kadrosuyla Kültür Sokağa "Ihlamur Cafe" açıldığı, İlk saatlerden şimdiye kadar yoğun ilgi gören cafe'de, kitap okuma köşesi, toplantılar için özel kat, Dünya mutfağı, Dünya kahveleri ve özel special içecekleri,

Özel Dondurma (çölyak rahatsızlığı olan vatandaşlar için) Glutensiz ürünler, son olarak Van'da ilk olan Vegan Dondurma ile hizmet veriyor.

 

Toplantılar için özel kahvaltı ve öğlen akşam yemeği veren "Ihlamur Cafe'de"

Ayrıca, kültür sokakta en rağbet gören cafelerden biridir.

Kitap okumak için, tavla oynamak için tercih edilen "Ihlamur Cafe'de" Sıcak, soğuk fasfod, yiyecek içecekte mevcut.



Sosyal mesafeye dikkat edilen Cefe'de, 

İş adamları, Kovid-19 salgını nedeniyle iş yerlerinin hijyenik durumuna özen gösterdiklerini, Masa, sandalye, ortak kullanım alanları ve mutfak titizliği ile müşterileri ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade etti.



Genç yaşta bir çok işletmeye imza atan iş adamlarından, Harun Aközcan, Müslüm Maral ve İbrahim Maral, Van'a yatırım yaparak, Genç işsizlere iş istihdamı sağlamak için çalışmalar yapacaklarını anlattı.



Van'lı gençlerle iş yapmak kendileri için gurur verici olduğunu söyleyen iş adamları, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacaklarını da belirtti.