Böyle Vicdansızlık olamaz... Van'da kiralık ev fiyatları pes dedirtti.

TAKİP ET

Van'da son zamanlarda gıda ve giyim ve birçok kaleme fırsatçılık yaparak bire bin zam eklenirken bir fırsatçılıkta kira fiyatlarına yansıdı.

Van Basın

EURO

18,0998

İSTANBUL

AÇIK

25°C

UCİM ailesinin acı günü

Van Basın

ANASAYFA

EKONOMİ

GÜNDEM

SAĞLIK

SPOR

TEKNOLOJİ

VAN HABER

EĞİTİM

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

DİĞER

Van’da kiralık ev fiyatları pes dedirtti

Anasayfa » Ekonomi » Van’da kiralık ev fiyatları pes dedirtti

Van’da kiralık ev fiyatları pes dedirtti

RESİM AÇIKLAMASI

Ekonomi Foto Galeri Gündem Van Haber05.09.2022 15:11059

ABONE OL

Van’da son zamanlarda gıda ve giyim ve birçok kaleme fırsatçılık yaparak bire bin zam eklenirken bir fırsatçılıkta kira fiyatlarına yansıdı.

 

 

 

Şehir merkezine uzak TOKİ yapılarında fiyatlar 250 ila 500 arasında vatandaşa kiralanırken, TOKİ fiyatları bin ila 2 bin arası, şehir merkezinde ise boş evler 3 bin ila 5 bin arası vatandaşa kiralanmaya başlandı. Emlak siteleri üzerinden kiraya verilen evler fiyatının 10 katı yüksek halde kiralık verilirken özellikle memurdan, memura kiralık, memur kiracı önceliğimizdir notları dikkat çekiyor.

 

 

 

2011 yılında adeta yerle bir olan Van şehri, geçen 11 yıllık süreçte büyük bir yapılanma sürecine girdi. Geçen süreç içerisinde yaşanan büyüklü küçüklü krizlere rağmen Van’da inşaat sektörü hiç durmazken fiyatlar ise aralıksız bir şekilde yükseliyor. Hem konut satışında, hem kiralarda Van İstanbul, Ankara gibi kentlerle yarışan bir hale gelirken fahiş fiyatlara rağmen hem konut satışı hem de kiralık evlere rağbet hız kesmiyor. Vatandaş yüksek fiyattan yakınırken, konut sahipleri ise yüksekliği piyasadaki sıkıntılı süreç ile açıklıyor.  Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Van Ev Kiralar Van Taraf Gazetesi