Başkan Işık; Van'da görev yapan Sağlık çalışanları ile bir araya geldi...

TAKİP ET

Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastaneciler, Tatlıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Sabri Işık Pandemi sürecinde yoğun mesai harcayan Van Sağlık sektöründe hizmet personel ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Düzenlenen kahvaltıya Van'da görev yapan çok sayıda sağlık personeli katılırken aynı zamanda Van Eğitimve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve idarecilerde katıldı.

Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastaneciler, Tatlıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Sabri Işık sağlık çalışanlarına özel kahvaltı programı düzenledi. Sabri Işık “Görev yapan hemşire, Doktor ve her kademedeki sağlık personeli salgının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveri ve gayretle gecesini gündüzünü katarak, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak bizlerin sağlıklarını kendi canlarını önüne koyup görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmişlerdir. dedi.

 

Başkan Işık “ Sağlık çalışanlarına vefa borçluyuz.”

 

 “Salgında görevlerini canlarını pahasına fedakârca yerine getiren sağlık çalışanlarına vefa borçluyuz. Bu sebepten ötürü 04.06.2022 tarihinde saat 10.00’da Çam Kır Düğün Restaurant salonunda kahvaltı programı düzenleyerek sağlık çalışınları arkadaşlarımızla bir araya geldik ifadelerini kullandı.

Daha sonra kısa bir açıklama yapan Van Eğitimve Araştırma Hastanesi BaşhekimiYavuz ise şöyle konştu; biz o süreçte coluk cocuğumuz ile yanyana gelmezken hasret duyarken ancak hiç bir zaman insan sağlığından vaz geçmeden bir ordu gibi savaşarak nihayet kazandık dedi. Yavuz; Böylesi anlamlı bir günü bize ayıran Sayın Sabri Işık ve yönetim kuruluna sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi. Program konuşmaladan sonra verilen müzik eşliğinde kahvaltıyla son buldu.


 Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Sabri Işık Kahvaltı sağlıl çalışanarı