Başkale Belediye Eşbaşkanlar'ından Kurban Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Başkale Belediye Eş Başkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, Kurban Bayramı mesajında 'Adaleti, özgürlüğü, eşitliği ve barışı sağlayalım' dedi.

VanTarafGazetesi - Halkımızla omuz omuza ve dayanışma içerisinde olarak eşitlik, adalet ve özgürlük inançlarının gelişmesi temennisiyle tüm İslam âleminin Kurban Bayramı kutlu olsun. Bu bayramın; düşmanlık duygularının yerini kardeşlik-dostluk bağlarıyla hoşgörü ve kucaklaşmanın almasını dileriz. Başta Başkale ve Van halkı olmak üzere bütün İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlarız.

 



 

Çocukların ölmediği ve çocukça yaşayabildiği, gençlerin özgür olduğu, toplumsal barışın sağlandığı, toplumların ve halkaların kutuplaşmadığı, insanların nefret duyguları yerine kucaklaştığı, annelerin geleceğe umutla bakabildiği, her bir kadının birer yaşam olduğu düşüncelerin gelişmesini ve büyümesini temenni ederiz.

 

Bayram günlerinin dayanışma, barışma ve kardeşlik duyguları ile barış ve demokrasi mücadelesini bütünleştirmek önümüzdeki günlerin ortak özelliği olmalıdır. Herkes için başarı ve huzur dilemekle beraber kurbanlarınızın ve ibadetleriniz kabul, bayramınız huzur ve mutlulukla dolsun”