Başarılı İş Kadını Zozan Adiyan Van'a istihdam alanları oluşturacağız.

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Tekstilciler Grubu Beyaz Liste Adayı başarılı İş Kadını Zozan Adiyan kadınlara verdiği değerden dolayı Van TSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu'na teşekkür ederek seçim için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyledi.

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Beyaz listede Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı olan Zahir Kandaşoğlu tekstilciler grubu Başkanlık adayı için iş kadını Zozan Adiyan’ı seçti, kadın Başkan adaylığının kendisine verildiği için büyük memnuniyet duyduğunun ifade eden Adiyan 22 ekimde yapılacak seçim için canla başla çalışarak başarı elde edeceklerini ifade etti. 

GENÇLER İSTİHDAM EDİLECEK 

Tekstilciler grubu başkan adayı Zozan Adiyan, “Üniversiteyi Kıbrıs’ta okudum. Ege örgü trikonun yönetim kadrosundayım. 4 sene önce Van’da bu fabrikayı kurduk. Çalışan personel sayımız 200 kişidir. Van’da ki amacımız çoğunlukla işsiz olan genç nüfusun istihdamını arttırarak meslek sahibi yapmaktır. Hedefimiz gençlere kadınlara iş olanağı sağlamaktır.

KADININ YERİ VE ÖNEMİ

Günümüzde kadının gerçekten kıymeti bilinmiyor, oysa kadın isterse yapamayacağı ve başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Kadın erkek eşitliğinin var olduğu ancak ne yazıkki uygunlanmadığı bir dünyadayız. Kadınlarin gücü ve emeği gerçekten göz önünde kadın erkek egemenliğinin altında değil kendi bilgi ve birikimi ile var olan İnsandır bunu unutmamak gerekiyor. Dünyaya baktığımızda çok sayıda iş kadını ve dünya ticaretine yön veren kadınların olduğunu bilmekteyiz. Ancak bu yüzden bizde Van'da var olduğumuzu ve Van halkına özellikle kadınına istihdam sağlamaya çalışıyoruz dedi.  Bununla ilgili projelerimiz var çok yakında Van kamuoyu ile paylaşacağız. Bu bölge de kadınlar iş hayatına dahil edilmiyor. Bu zihniyeti kırarak kadınları iş hayatına dahil ettik, etmeye de devam edeceğiz. VATSO seçimlerinde Zahir Kandaşoğlu tekstilciler grubundan beni aday gösterdi bir kadın aday göstermesi onun ne kadar kadına öncülük eden ve söz hakkı veren bir Başkan olduğunun göstergesidir. Beni aday gösterdiği için Zahir beye teşekkür ederim.

VATSO SEÇİMLERİNE HAZIRIZ

VATSO seçimleri için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Bunun yanı sıra Van’da çalışmayan, iş imkanı olmadığı için ailesini burada bırakıp göçe zorlanan , tüm gençlerimiz için istihdam alanları oluşturacağız. Bu sayede gençlerimiz hem burada aileleriyle olacak, hem de batıda artık gençlerimiz inşaatlardan düşerek hayatını kaybetmeyecek. Bunun için Van TSO seçimlerinde Beyaz liste ile Tekstilciler grubu Başkanlığına Zahir Beyinde destekleriyle adaylığımı bıraktım.” dedi.

Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Özel Haber: Van Taraf Gazetesi

Zozan Adiyan Vatso Zahir Kandaşoğlu Seçim İş Kadını Van Van Taraf Gazetesi