AKP Van milletvekilinin Giresun paylaşımları tepki çekti

TAKİP ET

Seçildikten sonra Van'a hizmet yapmamakla eleştirilen AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Van yerine Giresun'da yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tepki çekti.

AKP Van milletvekilinin Giresun paylaşımları tepki çekti

Seçildikten sonra Van’a hizmet yapmamakla eleştirilen AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Van yerine Giresun’da yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tepki çekti.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) Van’da birinci sırada seçilen emekli imam Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar’ın seçildigi kentte hizmet vermemesi halk tarafından tepkilerle karşılanmaya devam edyor. Tün bu tepkiler karşısında Gülaçar’ın Van’ın tarihi ve doğa güzelliklerini gün yüzüne çıkarma yerine Giresun’da yaptığı paylaşımlar gündemde yeni tartışmalara neden oldu. Van Haber

Gülaçar’ın çektiği fotoğrafları alıntılayarak paylaşan sosyal medya kullanıcıları, Gülaçar’a Van’ın doğa güzelliklerini neden tanıtmadığını sordu.

 

Sosyal medya kullanıcıları paylaşılan fotoğrafların altına yaptıkları yorumlarda AKP ve Gülaçar’ı eleştirerek, “Bunların kente bir yararları olmadığı için başka yerlerde paylaşım yapıyorlar. Van’da gezemedikleri için başka kentlerden paylaşım yapıyorlar” ifadelerini kullandı. Van Basın

 

Serhat News

Osman Nuri Gülaçar AKP milletvekili Giresun Van Van Taraf Gazetesi Sosyal medya tepki