Ak Parti Van Milletvekili Adaylarından Van Halkına Teşekkür

TAKİP ET

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlere kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Van'da miting yaptı. Vanlılar Beşyol meydanında düzenlenen mitinge yoğun bir katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan havaalanından Beşyol meydana kadar sevgi gösterilerinde bulunan ve alanı dolduran Vanlılara, 'Bugün bambaşkasın Van' şeklinde seslendi.

“Muheteşem Manzara”

Ak Parti Van Milletvekili adayları yoğun katılımlarından dolayıVan halkı için ayrı ayrı açıklamalarda bulundu. Ak Parti Van Milletvekili adayıOsman Nuri Gülaçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine “Van’ı uzunzamandır böyle görmemiştim. Havaalanından miting meydanına kadar muhteşem birmanzara vardı.” sözleriyle memnuniyetini belirttiğini ifade etti. Gülaçar Vanhalkına hitaben “Ey halkım! Azizsin, hoşsun, değerlisin. Bizi en zor zamanlardadahi yalnız bırakmadın. Bi hazaran slavên Xwedayê dilowan li ser we be. Slav jiwe re gel ê me yê qedir bilind.” ifadelerinde bulundu. Gülaçar “Bahçesaray,Başkale, Çaldıran, Çatak, Edremit, Erciş, Gevaş, Gürpınar, İpekyolu, Muradiye,Özalp, Saray ve Tuşba’da yaşayan mitingimize icabet eden, alanı hınca hınçdolduran kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, büyüklerimize ve tümkardeşlerimize, gelmek isteyip de imkân bulamayan, dualarıyla destek veren tümhalkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizler göğsümüzü kabarttınız.Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Van halkı bir kez daha göğsümüzü kabartacak.Özlenen tabloya kavuşacak.” açıklamalarında bulundu.



Aşiretlere teşekkür

Ak Parti Van Milletvekili adayı İrfan Kartal, “Tümaşiretlerimizin geniş yürekli insanlarına, tüm Brukan aşireti mensuplarınateşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. Rahmetli amcam Kinyas Kartal’ında belirttiği gibi, Allah bu memleketin evlatlarını birbirine düşürenlerefırsat vermesin” ifadelerinde bulundu.



Erciş, Muradiye veÇaldıran’a özel teşekkür

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Abdulahad Arvas, “Tüm Vanhalkına teşekkür ediyorum. Gerçekten gözyaşlarıyla süslenen bir mutlulukyaşattılar bize. Erciş’in Muradiye’nin Çaldıran’ın güzel gönüllü insanlarınaayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birçok kardeşimiz Cumhurbaşkanımıza destek içinilçelerden geldi. Katılmak isteyip imkân bulamayanlar da telefonla bizlereulaştı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde bir açıklamadabulundu.



“Vanlılar bizi hiçyalnız bırakmadı”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Ebubekir Kaçmaz, “Van halkıbir kez daha sevincimize sevinç kattı. Ben tüm Van halkına teşekkür ederkenKüresünni kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnızbırakmadınız, biliyoruz ki asla yalnız yürümeyeceğiz.” ifadelerinde bulundu.



“Kadınlar bu davanınen güçlü neferi”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Gülşen Orhan “Bütün Vanhalkına hafızalardan çıkmayacak tarihi bir Van mitingi yaşattığı için teşekkürediyorum. Elbette ki bu davayı en güçlü kılan şey kadınlarımızın fedakarlığı.Kadınlarımız bu davanın en güçlü neferi hiç şüphesiz. Ak Parti’yi Van’da zafereulaştıracak her bir kadınımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” açıklamasındabulundu.



“Gurur kaynağımızolacak bir miting”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Yılmaz Kılıç, “Gururkaynağımız olacak dünkü mitingimize iştirak eden tüm Van halkına teşekkürediyorum. Yeşil ve mavinin biricik temsilcisi olan Edremit halkına ayrıcateşekkür ediyorum. 24 Haziran’da Edremit’in Van’da en güçlü mesajı verecekilçelerden biri olacağına inancım tam.” ifadelerinde bulundu.



“Esnafımızla, Van’ınöz evlatlarıyla gurur duyduk”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Bilal Emre Yörük, “19Haziran mitingi, Van’ın çehresinin değişmeye başladığının en güçlü kanıtı oldu.Tüm Van halkına kucak dolusu teşekkür ediyorum. Mitingimize ayrı bir ihtimamgösteren Van esnafına teşekkür ediyorum. Van’ın öz evlatlarına gösterdikleriyoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Cumhurbaşkanımızın yanında onlarlagurur duyduk.” açıklamalarında bulundu.



“Ey genç sensin buşehrin kaderini değiştirecek”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Malik Özbey ise “Bizleremuhteşem bir sevinç yaşatan tüm Van halkına teşekkür ederken, tüm cefayı,sıkıntıyı yaşayan fedakâr gençliğimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Unutmaey genç sensin bu şehrin kaderini değiştirecek!” ifadelerinde bulundu.



Ak Parti Van Milletvekili adayları organizasyonda emeğigeçen İl Başkanlığına, tüm ilçe başkanlıklarına, tüm kadın ve gençlikkademelerine teşekkür ederken, 24 Haziran’da Van’da Ak Parti’nin tekrarşahlanacağını dile getirdi.