2020 Yılının Doktor Enleri...

TAKİP ET

Van'ın Doktor Evlatları 2020 Yılının Enleri Arasına Girdi...

Van Taraf Gazetesi tarafında yapılan kamuoyu araştırması sonucunda; Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan iki doktorumuz 2020 yılının en sevilen ve en değer görülen doktorlar unvanını adı.Halkın seçtiği doktorlarımız Van’ın enleri unvanın almış ve gönülde taht kurmuş değerli iki insandır.

 İlk doktorumuz başarılarından dolayı adını sık sık gündeme getiren Van Bölge Hastanesi Eski Başhekim ve Çocuk Uzmanı Doktoru Necmettin Bilici’dir. Bilici, Van halkının değişiyle Van’ın evladı olarak bilinmektedir. Birçok başarıya imza atan Bilici, yılın sevilen doktorları arasına girmiştir. İşinde deneyimli ve profesyonel olan çocuk doktorumuz, Van’ın Muradiye ilçesinde doğmuştur. Bundan dolayı bölgeyi çok iyi tanıdığı için halkına en iyi koşullarda hizmet etmiştir. Her zaman halkına kaliteli hizmet veren doktorumuz işini seven, fedakâr bir doktorumuzdur. Bilici, Başhekim unvanına sahip iken sağlık anlamında Van halkına birçok şey kazandırdı ve aynı zamanda da birçok projeye imza attı. Şu an ise Van ili başta olmak üzere çevre illerden gelen tüm hastalara büyük bir özveri ile hizmet vermekte ve canını hizmete adayan bir Van evladıdır. Van halkının bu nadir hocamızasahip çıkması gerekiyor. Ayrıca Çocuk Uzmanı olan doktorumuz Eski Sağlık Bakanı olan Prof. Dr. Recep Akdağ’a 3 yıl asistanlık yapmıştır.

Bizde Van Taraf Gazetesi olarak yapmış olduğumuz kamuoyu anket sonucunda ortaya çıkan ve isimlerinin en çok ön planda olan 2 doktorumuza Van Taraf Gazetesi olarak başarılar dileriz.

 Diğer başarılı olan Eczacı ise Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesindeşu an görev yapan Yönetici ve Başhekim Yardımcısı Oktay Özarslan’dır. Eczacimız karınca kararınca demeden Van halkına severek ve isteyerek hizmet vermekte canla başla çalışmaktadır. Hocamız her zaman yanına gelen halkın sıkıntılarına yardımcı olmuş ve bu davranışıyla diğer sağlık çalışanlarında örnek olmuştur. Hocamız büyük bir özveri ile işini yapmakta ve kapılarının her zaman Van halkına açık tutmaktadır. En iyi şekilde hizmet veren Özarslan, vatandaşın her türlü sıkıntısını gidermeye çalışmıştır. Ayrıca hastanede çocuklar için yapılan projede yer almıştır. Bu projenin kapsamı, çocukların hafızasında tedavi sürecinde kötü anılar kalmasın diye bir oyun parkı yapılmıştır. Doktorumuz her gelen çocuk hastalarına kendi çocuğuymuş gibi ilgi göstermiştir. Sempatik ve güler yüzü ile bilinen doktorumuz Van halkı tarafından bilinen ve sevilen bir doktordur.

Bizde Van Taraf Gazetesi olarak yapmış olduğumuz kamuoyu anket sonucunda ortaya çıkan ve isimlerinin en çok ön planda olan 2 doktorumuza Van Taraf Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Şimdi Bölge hastanesinde görev yapan bu iki Eczacımız inanıyoruz ki hak ettikleri yerlere en kısa zamanda gelecekler.  Ayrıca bildiğimiz üzere ülkece zor zamanlardan geçiyoruz. Bizim için canlarını hiçe sayan doktorlarımız Covid-19’la en ön safhada mücadele etmektedir. Bu iki Sağlık çalışanımıza diğer sağlık çalışanları gibi canla başla çalışmaktadır. Doktorlarımız özel ve ailevi hayatlarını bırakıp yaşamlarını tamamen Van halkına hizmet vererek adamışlardır.